nød sikkerhedsprocedurer

Der er flere ting, du kan gøre i tilfælde af en nødsituation at hjælpe med at holde dig selv og andre sikkert . Nogle af disse procedurer indebærer at have en evakueringsplan i stedet , at vide, hvordan man korrekt administrere CPR , og sikre steder at vente ud et jordskælv eller tornado . Disse procedurer bør skitseret i uddelingskopier på din arbejdsplads eller offentligt tilgængelige via din community beredskabstjenester.

evakueringsplaner


Uanset om i dit hjem eller dit kontor , er det vigtigt at have en nødsituation evakueringsplan i stedet for at sikre, at alle slipper sikkert i tilfælde af en oversvømmelse , brand eller anden form for nødsituation . Tegn en grundplan af bygningen og redegøre for de bedste flugtveje fra hvert rum eller område. Gå over evakueringsplan med dine kolleger eller familie til at sørge for , at alle ved , hvordan man forlade sikkert, og hvor man kan møde op uden for bygningen.

Emergency Medical Procedures


Der er et par ambulanceflyvninger procedurer , der kan udnyttes af alle i tilfælde af en nødsituation . Dette indebærer CPR , Heimlich manøvre , eller hvordan man bruger et tørklæde , bælte , eller andet materiale til som en midlertidig årepresse for en person, der er blødning tungt. Alle disse ting kan gøres af alle , der sker for at være i nærheden , når der opstår en nødsituation , og kan bidrage til at spare en persons liv . Enhver, der ønsker at blive velbevandret i nødstilfælde medicinske procedurer kan deltage i gruppens CPR -og hasteprocedure uddannelse , der tilbydes gennem lokalgrupper over hele året for offentligheden .

tornadoer og jordskælv


Der er nogle naturlige katastrofer, såsom orkaner , tornadoer og jordskælv som det er bedre at blive indendørs end gå udenfor . Ligesom med en evakueringsplan , bør du også have en plan for at hjælpe alle i dit hjem eller arbejdsplads ophold sikker indendørs i et af disse katastrofer . Tegn et diagram over det indre af bygningen og fremhæve de områder, hvor der er ingen vinduer eller døre , hvor du ville være sikrest under en orkan eller tornado . Også identificere døråbninger og robust møbler , der kan give ly under et jordskælv . Kør øvelser for at sikre, at alle ved hvordan man skal reagere i tilfælde af en nødsituation .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.