nødhjælpstiltag procedurer

Verden af i dag kræver mere end nogensinde , at vi forbereder os til at opfylde en række nødsituationer , og et godt gennemtænkt plan hjælper familier reagere på katastrofer som et team og med tillid . Department of Homeland Security 's Ready America hjemmeside anbefaler, at du nøje følger et sæt tiltag for at sikre beredskab .

Vær informeret --- Fællesskabets forskning


Besøg det lokale beredskab kontor eller amerikansk Røde Kors kapitel til forskning nødprocedurer allerede på plads i dit samfund . Lær om EU's advarselssignaler , og notér evakueringsveje , herberger og kendte farer , der kan ramme dit område . ( jordskælv i vest , orkaner i Golfen , osv. )

Lav en plan --- Familie Disaster Plan


Brug de indsamlede oplysninger fra beredskabet kontoret og Røde Kors til at skabe en familie katastrofe plan . Omfatter skriftlig planer for evakuering , to steder at mødes i tilfælde af en nødsituation og en kommunikationsplan .

Evakuering


Tegn en grundplan af dit hjem , og kortlægge en exit plan for at sikre alle i din familie undslipper sikkert . Saml din familie og gå gennem dit hjem og påpege udgange og flugtveje . Mark alt på gulvet planen , og efter eksemplarer på hvert værelse i øjenhøjde . Praksis planen med din familie mindst to gange om året .

Meeting Place


Udpeg to steder for din familie at opfylde, når en katastrofe rammer . Et tæt på hjemmet , og en anden uden for dit nabolag , hvis du ikke kan vende hjem ( kvarteret park , købmand parkering ) . Inkluder adressen på den mødesteder på din nødsituation kontaktkort .

Kommunikationsplan

Opret nødstilfælde kontakt kort til hvert medlem af din familie . Medtag hvert familiemedlem har kontakt nummer . Listen pålidelig familie, venner og naboer både i og ud af staten . Sørg for at tilføje adresse og kontaktnumre på de udpegede mødesteder . Når du er færdig , give kopier af kortet for børsnoterede alle . Bordkort i familien katastrofe leverancer kit , og sende et kort til det enkelte barns skole . Yderligere muligheder for at kommunikere er e-mail distributionslister , der inkluderer mobilnumre til at sende tekster , voice mail hilsen for at lade deres kære kender din status , og det amerikanske Røde Kors ' safe og trivsel Website ", som giver ulykkesofre et sted at registrere og kommunikere med familiemedlemmer .

Få en Kit --- katastrofe leverancer Kit

Saml familien og lave en liste over de elementer, der er nødvendige for din katastrofe leverancer kit . Omfatter vigtige emner såsom mad , vand , lommelygter , batterier , bærbar radio , førstehjælp kit , kampe , medicin og en ændring af tøj . Lad dine børn vælger genstande, de anser for at være vigtige , såsom bøger , spil , livretter , etc. Hold leverancer let at bære containere , der er mærket tydeligt og opbevares i et let tilgængeligt sted . For mad og vand , anbefaler Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) at opretholde en tre -dages til to -ugers levering for hver person og kæledyr i din husstand .

Food

Pack bekendt fødevarer låne en følelse af komfort og sikkerhed . Medtag højt kalorieindhold nærende fødevarer , der ikke skal opbevares på køl , vand eller mad . Glem ikke at gemme mad til særlige diæter , allergikere , babyer og ældre . I fremkomsten af en katastrofe , at udstødningsgassens fødevarer i dit køkken først, og derefter gå videre til din nødforsyning .

Vand

For vand , give en gallon per person og kæledyr per dag . Når katastrofen rammer, drikker mindst to Potter vand hver dag . Hvis der i et varmt klima , når gravide eller syge , øge dit daglige indtag til 03:57 Potter . CDC opfordrer katastrofeofre at drikke den anbefalede mængder vand , selv når forsyningerne er lave for at undgå dehydrering .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.