offentlige svømmehaller risici

Offentlige svømmebassiner er en fantastisk måde at bekæmpe de kraftigt stigende sommertemperaturer , men de har også potentialet til at fungere som en betydelig sundheds-og sikkerhedsrisiko . Sammen med sikkerhedsrisici forbundet med pools og svømning , ofte offentlige pools erfaring store mængder af svømmere , som kan bidrage til en større procentdel af bakterier eller vandforurening . Et par enkle forholdsregler kan bekæmpe de fleste af de risici der er forbundet med offentlige svømmebassiner .

Drowning og personskader


I enhver situation , hvor mere end et par inches af vand er involveret, er der en risiko for at drukne . Den samlede risiko for at drukne er faktisk faldt i offentlige svømmehaller , hvor livreddere er til stede . Den store mængde af svømmere på en offentlig svømmehal , men kan skabe farlige situationer for begyndere svømmere . Unge svømmere kan blive overvældet i en pool fyldt med mennesker , alle børn bør være et samarbejde med en voksen under svømning i en offentlig pool.

Personskader også farer ved en offentlig pool . Mange offentlige pools brug skridsikker overflade for dæk og gangarealer , men forekomsten af skride sandsynligvis på grund af mængden af vand , der er sporet ud af puljen af flere svømmere . Overfyldte offentlige puljer lette utilsigtet skader forårsaget af svømmere støde ind i hinanden . Livreddere er førstehjælp certificeret , dog , og de offentlige puljer er nødvendig for at opretholde tilstrækkelig sikkerhed og skade udstyr og materiel .

Fritids Vand Sygdom


Offentlige pools er afholdt for at høje standarder for renlighed af lokale bestyrelser for sundhed , men at opretholde korrekt desinficeret vand er langt vanskeligere i puljer med store mængder af svømmere . De fleste offentlige pools kræve svømmere til brusebad inden de kommer ind i puljen , men selv skylning ikke slippe et organ af bakterier . Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) klassificerer pool-relaterede infektioner og sygdomme under betegnelsen rekreation vand sygdom ( RWI ) . De mest almindelige former for RWI er forårsaget af svømmere inhalation bakterier fra pulje vand, der ikke er blevet korrekt desinficeret gennem vedligeholdelse med kemikalier . Ifølge en undersøgelse fra CDC , de mest almindelige farlige materialer i den offentlige pool vand blev fecal spørgsmål og urin , som begge kan reducere niveauet af klor i en pulje og støtte væksten af skadelige bakterier . Gastrointestinale infektioner forårsaget af indånding eller indtagelse bakterier er de mest almindelige sygdomme forårsaget af swimming pools . Forekomst af diarré er blevet knyttet til de bakterier Cryptosporidium , en kim , der trives i urene offentlige svømmebade. Andre infektioner kan forårsage sårinfektioner , udslæt eller åndedrætsbesvær

Chemical Exposure


Vandet i offentlige puljer skal holdes behørigt desinficeres at nedsætte satserne for bakterier . bassinvandet opretholdes gennem en stabil designet forsyning af pool kemiske til at dræbe bakterier og holde vandet klart . De høje niveauer af kemikalier, er ikke farligt for sunde voksne , men usund voksne , små børn og personer med visse allergier eller kemisk overfølsomhed kan have negative reaktioner som en følge af eksponering for pool kemikalier . Selv folk , der regelmæssigt svømmer i deres egen pool kan opleve udslæt eller respiratorisk sygdom på grund af den højere koncentration af kemikalier , der anvendes til at opretholde den offentlige bassinvandet

Vand Indløb og Afløb


Offentlige pools er ofte større end beboelsesbygninger puljer . opretholdelse tilstrækkelig vandcirkulation kræver installation af magtfulde vandpumper og afløb . Vand indløb på siderne og i bunden af den offentlige puljer skabe sug , der er kraftig nok til at følge alvorlig skade . Langt hår eller små fingre kan få suget ind i en vandindtag og skader væv . I de mest alvorlige tilfælde , kan en person blive holdt sig til et dræn i bunden af puljen , og være i stand til at frigøre sig , hvilket kan forårsage at drukne eller alvorlig skade på tarmene og lavere fordøjelseskanalen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.