om Illinois kravene til Assisted Living

Hvis du tænker på at flytte til et støtteberettiget levende samfund i Illinois , eller hvis du prøver at finde den rette bistået boform for en ældre elskede , skal du være opmærksom på Illinois krav til plejeboliger og deres stabe . Illinois Assisted Living og delt boligloven bemyndiger Illinois Department of Public Health i licens plejeboliger . Som sådan , bistået levende ledere og deres ansatte skal udføre visse tjenester og faciliteter til alle beboere . Ved at licensere plejeboliger , søger staten til at beskytte beboernes rettigheder og fremme deres sikkerhed .

tjenesteydelser til hverdagen


Under Illinois lov , bistås lever beboerne har ret til tilbud for dagligdagen, såsom hjælp til at spise , Tage tøj og personlig hygiejne . De har også ret til tre måltider om dagen , plus hovedrengøring og tøjvask . Alle godkendte anlæg skal give 24-timers sikkerhed og har en beredskab på plads. Anlægget kan tilbyde andre valgfri bekvemmeligheder , at beboerne er ikke forpligtet til at købe .

uddannet personale


Alle plejeboliger i Illinois skal bemandes 24 timer i døgnet . Ledere skal være mindst 21 år gammel og har en højere uddannelse eller tilsvarende. Ledere skal også have mindst to års ledelseserfaring i at arbejde med ældre i sundhedsvæsenet , boliger eller serviceerhverv. De skal være fuldtidsansatte , der arbejder mindst fire dage om ugen i en 36-timers arbejdsuge . Illinois kræver ledere og plejepersonale mage til opdatere deres færdigheder med mindst otte timers efteruddannelse hver 12 måned .

indbyggernes sundhed og sikkerhed


For at sikre beboernes sikkerhed og sundhed , Illinois lov har flere krav . En læge skal undersøge hver beboer og give en sundhedsmæssig vurdering senest 60 dage efter beboeren flytter ind i anlægget . Helbredskontrol skal gentages årligt . Desuden skal medicinen gives kun af en autoriseret sundhedsperson . Uautoriserede medarbejdere , kan dog minde beboerne , at det er tid til at tage deres medicin . Alle medarbejdere skal screenes i henhold til Illinois Health Care Worker Baggrund Check lov , før de er hyret .

opsigelse af kontrakten


Illinois kræver plejeboliger til at give en udlænding en 30-dages skriftlig opsigelse , hvis ledelsen ønsker beboeren at flytte ud . Beboere har ret til at appellere kontakt opsigelsen og søge hjælp fra staten langsigtede pleje ombudsmand til at mægle situationen . Beboere har også ret til at fortsætte med at leve i deres lejlighed , indtil en afgørelse om klagen er nået frem til Illinois Department of Public Health høringskonsulenten.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.