pol hvælver sikkerhedskrav

Pole Hvælvingerne har længe været anerkendt som en del af atletik , ikke kun i det offentlige skolesystem , men også i begivenheder såsom De Olympiske Lege . Pole Hvælvingerne kræver konkurrent til at bruge en lang stang til at stige over en bar på bestemte højder i hele konkurrencen . På grund af højden en konkurrent skal opnå at få succes i sport , pole Hvælvingerne har flere sikkerhedskrav, som skal være opfyldt for konkurrencen kan finde sted . Nogle af disse omfatter sikkerhedsudstyr , et stort , udpeget kampområdet . og ensartede krav til deltagerne

landingsområde


Nogle sikkerhedsudstyr , såsom tyk landing måtter , skal være på plads inden en stangspring konkurrence kan tage plads. Landingsområdet skal opfylde dine områdets regulering standardstørrelser og bør være lavet af en stor , tyk mat for at sikre, at vaulters kan lande sikkert . Landingsområdet kan bestå af mere end én mat , men disse måtter skal kunne knytte til hinanden for at sikre, at man ikke vil glide væk fra den anden som en vaulter lander , hvilket kan resultere i skade.

landingsområde , eller grube , skal opfylde regulering størrelser til både college /professionel og high school konkurrencer . Højskolen Minimumskravet er 19 fod , 8 inches lang i ryggen og 16-5 bred i fronten , 20-2 lang og 26 inches høj . Kollegiet /faglige niveau krav er 19-8 bred , 21-5 og 32 inches høj . Alle skal have 16-5 af polstring bag anlægget kassen .

Clear Område


Der skal være et særligt område for pole spring apparater . Apparatet bør omhyggeligt fastholdes for at sikre , at der ikke er løse eller knækkede stykker , der kunne skade vaulters . Området omkring udstyr bør holdes fri for alle rester eller andet udstyr i alle retninger i løbet af konkurrencen . Dette er for at sikre, at der er noget for konkurrenterne at rejse eller falde over . Det hjælper også at holde konkurrenterne sikkert i tilfælde af en forkert hvælving forsøg .

Uniformer


Uniformer til pole Hvælvingerne er nøje reguleret . Uniformer skal være shorts og skal passe tæt til kroppen . En hængende eller løse ensartede kunne få fanget eller vredet i pole Hvælvingerne apparat , hvilket resulterer i skader på konkurrenterne . En løs ensartet, hvilket også kan have en negativ indvirkning på aerodynamikken af konkurrenten , hvilket resulterer i en lavere hvælving eller en manglende evne til at krydse over stangen . Nogle områder kræver også en hjelm , som en slidt på en cykel .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.