rabies behandling til dyr

Rabies er en virusinfektion fremsendes af spyt fra bid af et smittet dyr . Fordi virus har en meget svingende inkubationstid , kan den være til stede i dyr uden ydre tegn på infektion . Hunde , katte , vaskebjørne , flagermus og andre dyr-både vilde og tamme-kan bære og overføre rabies virus . Når symptomerne manifest , rabies er uhelbredelig og dødelig . Pre-eksponering immunisering kan forhindre infektion . Umiddelbart efter eksponering isolation er den eneste mulighed-bortset fra eutanasi-for ikke-vaccinerede dyr .

Du skal bruge:
Hængende stænger
. Gardiner .
Skala.
Højde diagram .
Vision diagram .
Skrivebord område .
Computer .
Telefon .
Frysere.

Pre-eksposition


Den mest effektive og sikreste behandling for rabies er for et dyr at gennemgå før eksposition . Vaccinationer er billige og bredt tilgængelige i Nordamerika . I Asien og Afrika , hvor rabies er mere almindeligt , vacciner er også tilgængelig for at forhindre smitte mellem dyr . Den rabiesvaccination er meget effektiv til at forebygge infektion .

Vaccination protokol


Alle hunde i Amerika skal være vaccineret , men ikke alle stater mandat rabies vaccination til katte . Vaccination procedure betyder, at den første dosis gives til et dyr omkring en alder af 3 måneder , og igen i en alder af 1 år . På to år , kan tre -årige rabies vaccinationer skal anvendes .

dyrs eksponering


Umiddelbar euthanization anbefales for alle ikke -vaccinerede selskabsdyr, der kan have været udsat for rabies . Post-mortem væv test bruges til at bekræfte rabies eksponering . Eksposition for rabies formodes at forekomme , når et kæledyr er ridset , bidt eller angrebet af et andet dyr-herunder flagermus-det kan ikke blive testet for virus . Hvis det angribende dyr kan fanges og testet, kan da yderligere behandling tages skridt

Ikke-Eutanasi indstillinger


Hvis dødshjælp ikke anvendes , skal dyrene placeres-. i mindst seks måneder-i streng isolation til observation . Hvis et kæledyr har et udløbet eller out-of -date rabies vaccine forud for eksponering , bør kæledyr straks vurderes af en dyrlæge eller pasning af dyr specialist . Dyr med tidligere , er up- to-date rabies vaccinationer isoleret i 45 dage .

Betydningen af vaccination

Rabies er en fatal neurologisk virus og en stor fare for folkesundheden . Vaccinationer er nødvendige for at bevare både individuelle dyrenes sundhed og samfund sundhed og sikkerhed. Mens post-eksponering behandlinger for mennesker er til rådighed, post-eksponering behandling til dyr primært er ikke-eksisterende . Den eneste virkeligt holdbare løsning er at vaccinere kæledyr mod rabies virus .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.