radiofrekvens tags i identifikation af dyr

Det amerikanske Department of Agriculture ( USDA ) skabt det nationale Animal Identification System ( Nais ) om at gennemføre Radio Frequency Identification ( RFID ) systemer for producenter og dyrs sundhed embedsmænd til at reagere på begivenheder , der påvirker dyrene i USA for nylig , men Obama administration har foretaget ændringer denne nationale plan . Tags har en bestemt funktion i husdyr industrier , og sygdomsforebyggelse er den ultimative formål

Definition


Den amerikanske Animal Identification Plan ( USAIP ) havde identificeret husdyr efter sted , ikke ejer . Det lagde vægt på dyrenes udgangspunktet , hvilket gør det lettere at spore spredningen af potentielle sygdomme . En dyr lokaler blev defineret som enten en statisk gruppe , med en defineret antal dyr , der er opretholdt i en bestemt tid , eller en dynamisk gruppe , med dyr, der holdes på ubestemt tid , der flyder ind og ud .

Formål


Ifølge USAIP , formålet med RFID- tags var at overvåge dyresygdom , støtte sygdomsbekæmpelse og udrydde sygdommen , før den breder sig . Dyr ville kunne identificeres i et nationalt system og dato , sted , tid dyrene ind i stedet , ville alle blive registreret . Målet var at få stater , industri , USDA , og amerikanske Animal Health Association ( USAHA ) alle på den samme side .

Funktion


USDA forklarer , at RFID vil blive kodet på hver tag og vil kunne læses med en elektronisk læser . Når hvert dyr er testet , vil det automatisk overføre oplysninger til et centralt system . Med brug af håndholdte computere og elektroniske øremærker , producenter og dyrs sundhed embedsmænd ville være i stand til at teste husdyr ved hjælp af en proces , der ikke kræver manuelle test .

seneste ændringer


I februar 2010 , USDA annoncerede at det var ophugning sine planer om et nationalt dyreidentifikationssystem . Ifølge The New York Times , er USDA nu opfordrer til stater at komme med deres egne forslag til at spore dyr i tilfælde af et sygdomsudbrud . Selv om 142 millioner dollar i føderal finansiering var blevet sat ind i programmet , det fik kun 40 procent af landets husdyrproducenter .

Modstandere

Michigan 's Kalamazoo Gazette tyder på, at modstandere af nationale RFID- systemet i vid udstrækning gjort gældende, at det var ineffektivt og konstrueret til mega-landbrug , for mindre operationer det udgør en potentiel tid og økonomisk byrde . Yderligere, var landmænd og ranchers hele USA bekymret over, at visse typer af bedrifter eller for visse arter af dyr , tags ikke kan være praktisk eller nødvendigt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.