saltholdighed i koralrev

Består af koraller , alger , bløddyr , svampe og en lang række andre arter , facstaff. gpc. edu definerer koralrev som vandet gravhøje , der hjemme hele økosystemer . Fordi koralrev kræve et bestemt saltholdighed , lys , temperatur og sedimentering at overleve , global opvarmning og de seneste saltholdighed ændringer i havene kan true eksisterende koralrev og deres dannelse

Identifikation


Som forklaret på OceanWorld hjemmeside , koralrev starte små og vokser langsomt til omkring en halv tomme om året . Koralrev vokser opad på akkumuleringen af exoskeletons fra tidligere generationer af koraller . Hvis de er uforstyrret , kan koralrev vokse ret store , såsom Great Barrier Reef på den nordøstlige kyst af Australien , måling så meget som 93 miles bred og 1242 miles lang.

Tre hovedtyper af koralrev findes . Fringing rev ligger tæt på kysten og ikke adskilt fra jord ved meget vand . Barriere rev ligger længere offshore og er adskilt fra land ved dyb laguner . . atoller , også kaldet koral øer , er ringformede koralrev , der omgiver cirkulære laguner og er mere normalt ses omkring øerne

Dannelse


Ifølge Florida Museum of Natural History , koralrev udvikling kræver fire hovedfaktorer : saltholdighed , lys, temperatur og sedimentering . Saltindhold vedrører koncentrationen af total salte opløst i vand og er generelt målt i promille ( ppt ) . Koralrev kan tåle saltholdigheder mellem 30 og 40 ppt . Lys er også kritisk for udviklingen af koralrev på grund af deres symbiotiske forbindelse med alger , vandplanter , der kræver sollys for at overleve . Optimal temperatur for koraller vækst mellem 73 og 77 grader Fahrenheit , som kun kan findes i tropiske farvande . Fordi koralrev brug for lys for at overleve , kan områder med kraftig bundfældning gør det vanskeligt for dem at vokse .

Ideal Miljø


Som påpeget på facstaff. gpc. edu , koralrev er meget følsomme over for miljøændringer . Høj nedbør , for eksempel , dræbe kan koralrev ved at øge mængden af sediment i vandet og faldende saltholdighed . Fraværet af bølger og strøm er også farligt , da silt kan ophobe sig i mudret patches og kvæle de koraller . Således er det kun tropiske farvande langs den østlige kyst af kontinenter , der er salt , solrige , lavvandet og klar er ideelle til dannelse og overlevelse af koralrev .

Hvorfor er oceaner salt ?


Ifølge National Ocean Service , salt hovedsagelig kommer fra klipper på land . Fordi den regn, der falder på disse sten er lidt surt , det undergraver klipperne og skaber salt ioner eller elektrisk ladede partikler , der er revet med af vandløb og floder til havene . Den mest udbredte ioner i havvandet er chlorid og natrium . Den gennemsnitlige koncentration af salt i havene er 35 ppt . Interessant , National Ocean Service hævder, at i en kubisk kilometer af havvand , vægten af salt er en astronomisk 120 millioner tons .

Saltindhold Ændringer i Oceans

Desværre , en undersøgelse fra Ruth Curry fra Woods Hole Oceanographic Institution Bob Dickson af Center for miljø, fiskeri, og Aquaculture Science , og Igor Yashayaev af Bedford Institute of Oceanography , som skrevet på scienceagogo. com , har vist , at fra 2010 , er havvand blevet dramatisk saltier i den sidste 40 år . Denne ændring i saltindholdet kan til dels skyldes den globale opvarmning og kan ændre den grundlæggende planetariske system, der regulerer Jordens vand processer såsom fordampning og nedbør . Fordi koralrev kræver præcise koncentrationer af salt , lys , temperatur og sedimentering , kan saltholdighed ændringer i havene truer deres udvikling og overlevelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.