sikkerhed på arbejdspladsen observation tjekliste

Alle arbejdstagere sikres ret til at udføre opgaver på de sikreste vilkår som muligt. Sikkerhed på arbejdspladsen observationer er designet til at vurdere sikkerheden betingelserne for jobsites og afhjælpe eventuelle potentielle farer . En sikkerhed observation checkliste er en kompakt , organiserede dokument , der giver sikkerhed på arbejdspladsen officerer til at foretage en grundig sikkerheds- observationer og dokumentere eventuelle problemer . Sikkerhed observation tjeklister med bestemte arbejdsområder , men mange elementer på en sikkerheds- observation checkliste er i overensstemmelse i alle felter .

Brandbeskyttende


En standard sikkerhed observation tjekliste bør indeholde et afsnit , der vurderer tilgængeligheden af brand flugtveje og brand management systemer , herunder brandslukkere , sprinklere og alarmer . Under en sikkerheds observation , bestemme placeringen og status for alle ildslukkere ; alle arbejdspladser skal være udstyret med ildslukkere i henhold til de standarder, som det amerikanske arbejdsministerium Occupational Health and Safety Administration . Alle ild flugtveje skal være fri for blokering fra bokse eller udstyr , metoder til afstigning skal være tydeligt mærket med oplyst exit skilte . Kontroller status af sprinkler -og alarmsystemer ; alle alarmsystemer bør regelmæssigt testes for at sikre en korrekt stand

farlige stoffer


Mange byggepladser indebærer tilstedeværelsen af farlige gasser eller væsker . Enhver gas under tryk , betragtes som en potentielt farlige materialer . Under en sikkerheds observation , skal sikkerhed på arbejdspladsen officer sikre , at alle trykbærende gasser i beholdere udstyret med et tryk udgivelse ventil. Eventuelle farlige stoffer , skal være korrekt mærket med et skilt , der identificerer typen af materiale og retningslinjer for sikker håndtering af materialet. Brandfarlige materialer skal opbevares i en temperatur regulerede område bortset fra det oprindelige arbejde område, bruge en checkliste til at vurdere korrekt opbevaring procedurerne for farlige og brandfarlige materialer .

Under en observation , skal du bruge en tjekliste til at afgøre medarbejder tilslutning til korrekt bortskaffelse af farligt affald procedurer . Tjeklister bør omhandle medarbejder påklædning , passende beholdere og tilslutning til bortskaffelse standarder fastsat af OSHA .

Førstehjælp og Medicinsk Udstyr


Alle medarbejdere skal være opmærksomme på placeringen af standard førstehjælp og sikkerhedsudstyr . En sikkerhed observation checkliste registrerer antallet og placeringen af klart markerede førstehjælpstaske i forskellige områder af arbejdsstedet . Under en observation , bede en medarbejder til at vise dig placeringen af den nærmeste førstehjælpskasse bør han brug for det i tilfælde af en skade . Yderligere medicinske forsyninger som dekontaminering brusere , defibrillatorer og eye- vask stationer kan anvendes til en tjekliste i visse højrisiko- industrier . Brug en tjekliste for at sikre , at alle medicinske stationer er rene , tilgængelige og i god stand , bed en medarbejder til at vise korrekte sikkerhedsprocedurer og optage hende overholdelse af korrekte procedurer på tjeklisten .

medarbejdernes sikkerhed protokoller


Et af de vigtigste aspekter af en arbejdsplads observation medarbejdernes præstationer . Overhold medarbejdere i deres normale arbejde , bruger en tjekliste til at vurdere deres resultater i forhold til sundhed og sikkerhed , som er relevante for deres opgaver . For eksempel skal en fødevare handler korrekt sanitize en arbejdsplads , før tilberedning af mad , mens en svejser , skal bære rigtigt sikkerhedsudstyr , før du udfører en svejsning opgave . En checkliste bør omfatte industri-specifikke retningslinjer for korrekt påklædning , brug af udstyr , bortskaffelse af materialer og tilslutning til retningslinjer for sikkerhed og renlighed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.