sikkerhedsrevision protokoller

En vigtig del af at bidrage til at sikre on-the-job sikkerhed for arbejdstagere er ved at færdiggøre en månedlig eller kvartalsvis sikkerhed revision . Disse revisioner er designet til at hjælpe arbejdsgiverne afgøre, hvilke af deres sikkerhedsprocedurer eller programmer er effektive og hvilke ikke. De hjælper også til at identificere potentielle sikkerhedsrisici , der kan have været skabt siden sidste revision, der skal rettes .

aktive programmer


Identificer dine aktive sikkerhed programmer . Beregne antallet af skader påført ansatte mens de er på jobbet siden gennemførelsen af programmet for at afgøre, om det er effektivt . Dette vil hjælpe dig til at fortsætte en effektiv sikkerhed programmer eller foretage de nødvendige tilpasninger til dem , og samtidig fjerne eller erstatte dem, der ikke forbedrer on-the-job sikkerheden for dine medarbejdere . Nogle arbejdsgivere måtte ønske at høre deres on- site sikkerheden udvalg til at hjælpe med at bestemme funktionalitet programmer .

chef for sikkerhed


Mens hver virksomhed bør have en on- site sikkerheden udvalg bestående både lægfolk og ledelsesteam medlemmer, der også bør være en leder i den overordnede sikkerhed for virksomheden . Denne person bør være leder for sikkerhedsudvalget , og bør være ansvarlig for opretholdelse af sikkerheden optegnelser , holder styr på alle sikkerheds -programmer , og føre tilsyn med den generelle vedligeholdelse af alt sikkerhedsudstyr . Han bør også planlægge og gennemføre regelmæssige sikkerhedsrevisioner.

In- House Medarbejder Response


Den rapportering eller identificering af mange potentielle sikkerhedsrisici , kan stamme fra almindelige medarbejdere snarere end fra sikkerheds- udvalget eller medlemmer af ledelsen . Enhver virksomhed bør have et system, der tilskynder medarbejderne til at give klager over eller bemærkninger af arbejdsrelaterede sikkerhedsrisici . Dette kan være så simpelt som en kasse placeret i en medarbejder loungen eller cafeteria til at indsamle skriftlige klager . Medarbejder bekymringer bør dokumenteres sammen med hvad der blev gjort for at undersøge og korrigere de indberettede sikkerhedsrisiko.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.