sikkerhedsspørgsmål med Crocs

Crocs er en type skum fodtøj , der først kom på markedet i 2002 . Siden deres udgivelse , har en stadig strøm af klager farlige konsekvenser med iført sko er foretaget . De fleste af disse bekymringer centreret omkring iført Crocs på rulletrapper , arten af skoens skum er angiveligt at gøre det nemt at få tæerne fanget og lemlæstede

funktioner


Det vigtigste salgsargument i Crocs har at gøre med den patenterede resin skum de er lavet af . Det er en kombination af ethylen vinylacetat ( EVA ) og polyolefin elastomer . Skummet passer til bærerens fødder til at yde støtte og fleksibilitet , med en stærk gribeflade . De blev oprindeligt markedsført over for dem, der tilbragte mange timer på deres fødder , eller udenfor i områder , hvor mund-støtte var altafgørende . De er siden blevet ekstremt populær hos børn .

Det er denne meget fleksibilitet , men det er angiveligt årsagen til at de får snagged og trak under rulletrapper .

Historie


Tilfælde af mennesker få deres tæer fanget på rulletrapper har eksisteret i mange år , hvert år er der omkring 10. 000 rulletrappe-relaterede ulykker . Disse er normalt forbundet med fodtøj af en slags : flip-flops , sandaler eller endog manglende fodtøj helt . Skoen eller fod bliver fanget under " tænder " af rulletrappen top eller bund . Konsekvensen kan variere fra mild til forfærdelige ; tilfælde af mennesker, der mister huden og tæer er arkiveret .

I de sidste par år har nogle af disse beretninger fået produkt-specifikke, udspecificerer Crocs ud som en synder .

Effects


En videnskabelig undersøgelse af den potentielle forbindelse mellem Crocs og rulletrapper ulykker har endnu ikke gjort . Men der synes at være en betydelig stigning i anmeldte ulykker i den globale regioner , herunder Washington og Japan . Børn er blevet såret på rulletrapper i indkøbscentre , undergrundsbaner og lufthavne , og en række af disse faciliteter er begyndt opsætning af advarselsskilte at rådgive fodgængere , der bærer Crocs eller lignende fodtøj for at bruge elevatorer .

Company Reaktion


Crocs Inc. har hævdet , at faren ikke er relateret til deres produkt , men snarere at rulletrappe brug i almindelighed . I flere udtalelser til medier , har virksomheden oplyst , at deres produkt er " helt sikkert ", og at rulletrapper kan udgøre en risiko for ryttere . De har tilskyndet til en større bevidsthed om sikkerhed retningslinjer vedrørende rulletrappe brug .

Ifølge ABC News , ride 245 millioner mennesker rulletrapper hver dag . Antallet af rulletrappe-relaterede ulykker , med eller uden Crocs , er meget lille .

Farlige på hospitaler ?

Langt de fleste af krav mod Crocs har at gøre med rulletrapper . Imidlertid har en række sygehuse rejst en helt anden klage . Ifølge hospitaler i Sverige og Tyskland , plast fodtøj såsom Crocs har potentialet til at opbygge statisk elektricitet , der forstyrrer med medicinsk udstyr . Efterfølgende har Crocs været forbudt for hospitalspersonale , da det hævdes , at fodtøj kan bringe patient behandling .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.