silva celle alternativer

Behovet for planter i byerne er blevet mere og mere klart efterhånden som klimaændringerne udvikler . Byerne har luftforurening , varmere temperaturer , og forurenet vand . Silva Cellerne blev indført for at beskæftige sig med jordpakning og regnvand dræning . De er underjordiske strukturer , der holder jorden fra at få komprimeret og lad regnvand at løbe mere frit i jorden . De er ikke den eneste teknologi , der eksisterer for at forbedre træplantning i byer , selv om .

Strukturelle Jord


Ideen bag strukturelle jord er, at bærende sten er føjet til jorden , hvor træer vil blive plantet ovenfor. Disse sten tilføje struktur og stabilitet til jorden , så det kan anvendes til menneskelige formål , og samtidig undgå jordpakning . De bærende sten er placeret sammen på en sådan måde, at der er mellemrum mellem hver . Dette ilter jorden ved at forlade luftlommer , som vil forbedre regnvand dræning så godt. Rødderne af træer plantet ovenfor vil også være i stand til at vokse gennem disse rum , så træerne til at vokse større og sundere for en længere periode . Dette adskiller sig fra Silva Celler , fordi stenene er blandet med jorden området , hvilket betyder mere plads er taget op end Silva Celler på grund af behovet for mere jord .

dobbelt funktion vækstmediet


Dual funktion vækstmediet er blevet undersøgt af Environmental Protection Agency , og er vist at skabe en permeabel overflade for planter og græsser at vokse i parkeringsarealer og andre områder omkring byerne . En 50-50 blanding af skifer og sand , samt indførelsen af porøse sphagnum , kan fortsat anvendes strukturelt i byplanlægning , og samtidig til en mere plantning overflade, der ikke påvirkes af jordpakning . Det nedsætter mængden af befæstede arealer i byen , bidrager til at absorbere mere vand i stedet for at lade det blive afstrømning . Det giver også græs eller andre planter til at vokse til at hjælpe afkøle byen og filter forurenende stoffer fra luften og jorden . Denne teknik er mere for at skabe porøse overflader end træplantning , mens Silva Celler fokusere mere på bedre træplantning .

Bioretention


The City of Charlotte , North Carolina , iværksættes en jord , der svarer til Silva celler . Betonsøjler var hældt og et fortov blev bygget ovenpå , at holde jorden under ukomprimerede . Træer og planter kan plantes og har adgang til jorden under fortovet . En overfald blev implementeret , skrånende regnvandsoverfladevand i plantning område af strukturen . Denne plan er en mere kompliceret struktur end Silva Celler og skal specialbygget for hvert område , at det bliver brugt i. En anden lignende forsøg brugt plastik PVC rør til at oprette kasser til at holde vand og jord i undergrunden.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.