storm husly krav

Storm krisecentre er en uvurderlig ressource i nødsituationer og naturkatastrofer som tornadoer og orkaner . Krisecentre beskytte enkeltpersoner mod kraftig vind og splinter i hjemme, på arbejdet og i skolen . Storm husly anbefalinger eksisterer for at hjælpe bygherrer og boligejere beslutte om den bedste fremgangsmåde baseret på placering og chancen for at blive udsat for en række af mulige katastrofer .

Indendørs Sikker Værelser


Om føje en sikker plads til en eksisterende hjem eller et nyt hjem , grundlæggende sikker plads krav sikrer maksimal beskyttelse mod naturens vrede . Shelter byggeri kræver vægge og døre , der modstår indtrængen fra flyvende vragrester . Hertil kommer, at krisecentre for at være sikkert forankret til fundamentet af hjemmet , som helst skal ligge i en kælder eller interiør rum, og tilbyder plads nok til at rumme et passende antal beboere komfortabelt . National Storm Shelter Association anbefaler at lade fem kvadratmeter per person for sikker lokaler bygget til tornado og høj-vind katastrofer , og så syv til 20 kvadratmeter per person for sikker rum fremstilles til at modstå længerevarende katastrofer som orkaner .

Udendørs Shelters


Udendørs krisecentre tilbyder beskyttelse til dem, der har svært ved at placere en storm ly på det indre af deres hjem. Udendørs krisecentre kræver en vandtæt tag , beton eller murværk byggeri , og en tykkere konkret fundament for forankring og yderligere støtte , især i områder udsat for oversvømmelser for at forhindre, at læ bliver skyllet væk . Sted udendørs krisecentre i en bekvem beliggenhed og , hvis det er muligt , give mulighed for en indgang til læ direkte fra huset . Sørg for, at trin og stiger bruges til at få adgang til udendørs storm krisecentre fortsat fri for rod , og fastholde strukturelle integritet af sikkerhedshensyn. Desuden bør udendørs storm krisecentre omfatter en nødsituation senderen til at kontakte redningsmandskab , hvis du bliver fanget eller har brug for assistance , mens der søger ly .

Andre overvejelser


Tag hensyn til yderligere overvejelser , herunder sikre , at din storm ly modtager tilstrækkelig ventilation og indeholder nødforsyninger . Vigtige emner at have i tilfælde af en nødsituation omfatter en vejr -radio ( enten hånd-krumtap eller batteridrevet , med ekstra batterier til rådighed ) , lommelygter og en brandslukker . Desuden vil en korrekt lager førstehjælpskasse og overlevelse forsyninger tjene dig godt skal bruge husly blive nødvendigt . Under visse vejrforhold , såsom tornadoer bør en otte -timers levering af mad og vand tilstrækkeligt . Plan for muligheden for længere ophold , hvis du bor i en orkan-eller jordskælvsområde område , hvilket bør omfatte flere dage 'værd af vand og mad . Også overveje at gemme ekstra kæledyr leverancer , medicin og underholdning elementer såsom malebøger til børn .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.