sundhed kommunikationsværktøjer

Sundhed kommunikation er processen med at sende og modtage beskeder om sundhedsrelaterede emner med det mål at påvirke borgernes holdninger og adfærd . Kommuner , regeringer , læger , almennyttige organisationer og andre, der søger at oplyse offentligheden om sundhed bruge en række værktøjer i denne proces . Effektivt sundhedssystem kommunikation er skræddersyet til publikum , situationen og emnet ved brug af redskaber passer til den særlige kommunikation situation .

Reklame


Reklame bruger betalte medier som tv , magasiner eller internettet til at overbevise offentligheden om en sundhedsmæssig emne . Reklamer er en fordel for sundhed kommunikation , fordi det kan nå et bredt publikum i et kontrolleret miljø. Men , reklame er en-vejs kommunikation og ikke giver mulighed for interpersonel interaktion .

Kampagner


Kampagner tilføre incitamenter for offentligheden til at vedtage en særlig holdning eller deltage i en sund adfærd . Sundhedskommunikation kampagner kan anvende incitamenter såsom kuponer , prøver , lotterier eller konkurrencer . Kampagner er typisk kortsigtede værktøjer , og kan være del af en større kommunikationskampagne . disse skabe offentlig interesse , men kan være dyrt

Entertainment Uddannelse


Underholdning uddannelse , undertiden benævnt " edutainment ", integrerer sundhed meddelelser i underholdning såsom storytelling , spil eller sange . Underholdning uddannelse er ofte et effektivt sundhedssystem kommunikationsredskab , fordi det kan gøre samspillet sjovt , øger sandsynligheden for, at budskabet vil blive modtaget af publikum . For eksempel kan børn, der lærer en sang om at børste deres tænder være mere tilbøjelige til at udvikle denne vane . Men uddannelse underholdning skal nøje udviklet og kan være tidskrævende .

Individuel og holdundervisning


Individuel og holdundervisning brug personlig interaktion og interpersonel kommunikation at formidle sundhed beskeder . Instruktion situationer giver mulighed for meddelelse forstærkning og dygtighed bygning . Denne sundheds kommunikationsværktøj er gavnligt , fordi det giver mulighed for to -vejs , personlig kommunikation , men det kan være begrænset i rækkevidde . For eksempel , at en kortsigtet klasse , som lærer diabetikere hvordan forvalter deres tilstand kun når de personer, som deltager i klassen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.