sundhed og sikkerhed af hårde hatte

Hårde hatte er en type af personligt beskyttelsesudstyr hoved gear almindeligvis anvendes i byggepladser eller andre arbejdspladser , hvor der er mulighed for kranielæsioner . Disse hjelme beskytte brugeren fra faldende objekter , effekt med andre objekter , ugunstige vejrforhold , elektrisk stød og farlige affald . Der er mange retningslinjer på plads for at garantere sikkerheden for arbejdstagere , mens iført hård hatte

Formål Head Protection


Hovedet indeholder mange vitale organer med ansvar for at holde dig i live og fungerer . Inden for dit hoved er din hjerne , øjne , ører , mund og næse . Disse kritiske strukturer skal være beskyttet mod skade . En enkelt skade i hovedet kan være dødelig , eller ved bestm årsag livslang handicap . En undersøgelse foretaget af Bureau of Labor Statistics konstateret , at de fleste arbejdstagere, der har lidt skader i hovedet fra stød var faktisk ikke bære nogen form for hovedbeskyttelse. Hoved skal bæres på alle tidspunkter under forhold, hvor der er mulighed for sådanne hændelser for at eliminere risikoen for sådanne skader .

Hard Hat funktioner


Hard hatte består af en hård yderskal , som vil aflede slag eller hits til hovedet . Inde i hatten er en stødabsorberende affjedringssystem . Hele hat beskytter ansigt, hals , hovedbund og skuldre fra nedbør , spild og stænk . Mange hårde hatte også isolere bæreren af elektrisk stød . Der er også mange ændringer, der kan gøres for at en hård hat afhængigt af arbejdsforhold , såsom hætter , beskyttelsesbriller og ansigt skjolde og øre eller høreværn .

Typer af Hard Hats


Der er tre klasser af industrielle hårde hatte . Klasse som hovedsagelig anvendes til byggeri , minedrift og produktion. Disse hatte beskytter mod stød og slag , men er ikke ideelt til overspændingsbeskyttelse . Klasse Bs bruges til at beskytte mod elektrisk stød . De, der arbejder i det elektriske felt vil opdage, at klasse Bs er nyttige i bevogtning mod forbrændinger og højspænding chok ud for nedfaldende genstande . Klasse Cs tilbyde begrænset beskyttelse , men er mere komfortable end deres kolleger . Disse hjelme beskytte brugeren fra kontakt med faste genstande , men vil ikke beskytte mod stød eller faldende murbrokker . Arbejdsgiverne bør afgøre, hvilke farer der findes på deres arbejdsplads inden den beslutter , hvilken klasse af hårde hatte er nødvendige for deres ansatte.

Vedligeholdelse


Hard hatte skal vedligeholdes på korrekt vis , så de kan fortsætte med at gøre deres job at yde beskyttelse og sikkerhed i farlige arbejdsmiljøer . Hårde hatte kan være modtagelige for revner , flosser og rive . Suspensionsordningen kan forværres . Vær sikker på , at systemet holder hatten skallen mellem et og et one- frem inches væk fra hovedet . Hold øje med revner i skallen , kridtning eller tegn på kemiske , varme eller stråling. Disse tegn er et tab af glans på overfladen af hatten og afskalning . Pas på maling , fortyndere og visse rengøringsmidler , der kan svække skallen af hatten . Varme og ultraviolet lys kan også skade en hård hat , så bør medarbejderne ikke gemme dem i direkte sollys . Hårde hatte bør også renses ved at dyppe dem i varmt vand og opvaskemiddel i et minut , skrubbe og skylle . Alle medarbejdere skal være godt informeret og uddannet i den rette pleje af deres beskyttende hovedbeklædning .

byggepladser

Mange hårde hatte bruges specifikt i byggepladser . Der er flere vigtige retningslinjer at huske . Ifølge Occupational Health and Safety Act , har arbejdsgiverne en forpligtelse til at sikre sikkerhed og velfærd for deres medarbejdere og andre . Alle personer på en byggeplads skal bære hårde hatte , hvis der er en mulighed for at blive ramt af faldende genstande , slående deres hoved mod en fast genstand eller kommer i kontakt med farligt materiale . Alle hårde hatte skal overholde branchestandarder og passer deres rette klasse krav .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.