svovl & fnat

Fnat har en masse øgenavne : human kløe mide , krabber , hud lus , eller bare plain gamle many . Det ligner en udslæt , og den egentlige årsag er næsten umuligt at se med det blotte øje . Fnat er en mide , der graver sig dybt under huden i tunneler , hvor det lægger æg . Så forfærdeligt som det lyder , fnat er forholdsvis let at behandle med en enkel svovl løsning

Du skal bruge: .
bøjlestænger
Gardiner .
Skala.
Højde diagram .
Vision diagram .
Skrivebord område .
Computer .
Telefon .
Frysere.

Baggrund


Fnat er en århundredgammel lidelse og gennem historien , så langt tilbage som det romerske imperium , svovl er helbredelse af valg . Fnat diskriminerer ikke . Det sker i hvert løb og klasse . Det er ikke et symptom på dårlig husholdning , eller dårlig hygiejne , er det simpelthen sker , hvor det vil . Det er imidlertid meget smitsomme .

Forberedelserne


Shampoo og sæbe er fælles , nem at bruge metoder til levering til hele kroppen behandling . Cremer og salver til lokal anvendelse , hvor udbruddet er lokaliseret arbejde godt , også . Cremer og salver er lettere at styre , og transporteres i en gel stof , der også hjælper med at holde huden smurt .

Koncentration


Fnat retsmidler for voksne og børn har en fem til 10 procent svovlkoncentration suspenderet i en neutral gel , shampoo eller creme . Spædbørn mindre end et år gamle skal behandles med en mildere opløsning af 2,5 procent svovl . Koncentrationerne af svovl , der anvendes i fnat præparater er ikke giftig . Overforbrug af shampoo , creme eller salve vil udtørre huden og kan forårsage smertefulde revner .

Gentagelse


Svovl dræber mider , men ikke æg, de efterlader . . Det er vigtigt at holde op med behandlingen og gentag cyklus hver to uger for at dræbe udklækket mider fra æg .

Reaktioner

Svovl er en lav-reaktion stof med minimale bivirkninger . Nogle personer har allergiske reaktioner over for stoffet , så det er vigtigt at teste på en lille del af kroppen , før du fortsætter i fuld skala behandling . Hvis du oplever hævelse , feber , udslæt ( andre end den oprindelige infektion ) , eller vejrtrækningsbesvær stoppe med at bruge svovl og kontakt din læge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.