tobak tilskud

Omkring 4. 000 12-. til 17- årige lys op deres første cigaret hver dag i USA Omkring 19 procent af dem i denne aldersgruppe indrømmer, at de ved hjælp af cigaretter , ifølge det amerikanske Centers for Disease Kontrol og Forebyggelse . Disse er tendenser mange organisationer forsøger at forhindre . Grupper som Bloomberg initiativet og American Cancer Society yde tilskud som måder at finansiere ophør , forebyggelse, forskning og retshåndhævelse projekter .

Bloomberg Initiativ


Bloomberg Filantropi , den filantropiske organ i New York City Borgmester Michael Bloomberg , begyndte Bloomberg initiativet Grants-programmet i 2006 som en måde at bidrage til tobakskontrol programmer . Initiativ giver tilskud til organisationer , både statslige og ikkestatslige , for at hjælpe dem med at udvikle programmer . Mere end 40 lande er berettiget til tilskud , uanset deres indkomst , men initiativet uddeler stipendier til lande med de højeste satser for brug af tobak .

Gates Foundation


Det Bill Melinda Gates Foundation midler til bekæmpelse af tobak -programmer ved at kanalisere bevilge penge gennem andre organisationer , såsom Bloomberg initiativet . Grundlaget spørgsmål tilskud til programmer kæmper tobaksforbruget i høj brug lande , især i Afrika , og finansiering forskningsprogrammer , der viser skadeligheden af tobak .

Johnson Foundation


Robert Wood Johnson Foundation tildelt 350 millioner dollar til sundhed-initiativprogrammer , herunder for tobak . For eksempel gav fundamentet 12 millioner dollars i 2003 til Tobak ændring af politikken, der yder bistand til regeringsorganer, nonprofits og andre organisationer, der arbejder for kontrol og ophør politiske initiativer.

American Cancer Society


The American Cancer Society yder støtte til fortalervirksomhed , forskning, teknologi og kontrol projekter gennem sine rammekonvention om tobakskontrol . Det fortalervirksomhed program , for eksempel , udstedt har 67 stipendier til 46 grupper i 38 lande .

Department of Justice

Det amerikanske Department of Justice udsteder Alkohol , tobak og skydevåben --- Uddannelse tilskud til de retshåndhævende myndigheder at tog officerer om love involverer tobak sammen med dem for alkohol og skydevåben . Tilskuddet begrænser støtteberettigelsen til nonuniformed officerer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.