vand filtrering og sundhed

Drikker kun filtreret og renset vand kan i høj grad mindske risikoen for at pådrage sig sygdomme og forebygge mulige død . Ifølge World Health Organization ( WHO ) , 2 millioner mennesker dør hvert år af sygdomme optaget af at drikke urent vand . Over 1 milliard mennesker i verden har ikke adgang til rent vand

Fakta


Alle former for drikkevand mindst indeholde små mængder af forurenende stoffer , men er stadig betragtes konsumalkohol , så længe de forurenende stoffer ligger på niveauer fundet sikkert af Environmental Protection Administration .

brugsvand behandling og sikker opbevaring dramatisk forbedrer vandkvaliteten , reducerer chancen for at pådrage sig sygdomme , og er yderst omkostningseffektiv .

Ifølge Water Quality Association , over 40 procent af amerikanerne bruger et hjem vandbehandling system . Imidlertid bør de med svage eller svækket immunforsvar yderligere at behandle deres vand eller købe pålidelig flaske vand i stedet .

Waterborne sygdomme


Indtagelse forurenet vand kan føre til sygdomme som diarré , arsenik forgiftning , blyforgiftning , kolera , fluorose , orm sygdomme og tyfus .

Folk oftest kontrakt diarré fra forurenet drikkevand . Mikroorganismer såsom virus, bakterier og protozoer forårsage diarré , hvilket vil føre til dehydrering og nogle gange død .

Kolera er også en verdensomspændende problem , med med 120. 000 rapporterede tilfælde i hele verden i 2002 , ifølge FN 's Børnefond ( UNICEF ) . Kolera er en alvorlig bakteriel infektion i tarmene , der udløser diarré og kan føre til døden .

Indvoldsorm påvirker generelt flere mennesker i udviklingslandene. Inficeret med indvoldsorm udvikle fejlernæring , anæmi og hæmmet vækst . Børn er mest sårbare over for denne sygdom og generelt kontrakt det største antal af parasitter . En infektion i Guinea orm larver kan resultere i parasitter vokser ind i meter lange voksen orm , som forårsager alvorlige sår , når de i sidste ende forlade det menneskelige legeme .

Vandrensning og oplagring


Mest postevand i USA er behandlet med klor til at dræbe mikrober , der er farlige for menneskers sundhed . Det er vigtigt at tilføje klor til drikkevand for at dræbe virus og bakterier . Hvis vandet kommer fra blyrør , løber vandet , indtil det er så koldt , som det overhovedet kan komme, før drikker det . Bly ophobes i vand efter lang tids kontakt inde i blyrør . Forurenet vand skal koges i mindst et minut, og mindst tre minutter ved højder højere end en mile . Dette vil hjælpe dræbe enhver mikrober i vandet .

Sikker opbevaring kan også forebygge problemer i drikkevand . Vand skal opbevares i beholdere med smalle åbninger , og hanerne bør være i stand til at bevogte vand mod forurening .

Home vand-filtrering


For de fleste vand-rensning formål , filter kander er overkommelige i pris , almindeligt anvendt og effektiv i behandling af drikkevand . Kander , der bruger kulfiltre skal udskiftes i henhold til fabrikantens anvisninger .

Filtre er knyttet til en vandhane ligner at filtrere kander . Den mest almindelige hane filtre bruge aktivt kul , men der er også enheder, der bruger stoffer , fibre eller keramiske screening for at blokere forurenende stoffer.

Distiller behandlingssystemer varme vand til kogepunktet og indsamle de kondenserede vanddamp . Dette dræber farlige mikrober og efterlader de fleste af de kemiske forureninger .

Omvendt osmose enheder er vandrensningssystemer at bruge højtryk for at tvinge vand gennem en semi-permeabel membran til at forlade forurenende stoffer bag . Denne enhed bruger omkring tre gange så meget vand som den behandler , men er meget effektiv til at fjerne farlige organismer og de fleste uønskede kemikalier .

Statistik

Ifølge Verdenssundhedsorganisationen , diarré fra forurenet vand er den førende sygdom, forårsager død og sygdom på verdensplan , drab 1 . 8 millioner mennesker og forårsager cirka 4 milliarder tilfælde af sygdom årligt . Halvfems procent af dødsfald på grund af diarr¨¦ er hos børn under 5 år gammel , det meste i udviklingslandene .

WHO anslår 94 procent af diarr¨¦ tilfælde kan forebygges gennem en forbedret sanitet og adgang til rent vand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.