vand purifier teknologi

Vandrensningsanlæg er et middel til at skabe drikkevand fra forurenede kilder i området . Flere mennesker er døde af vandbårne sygdomme, end fra , at af alle de krige på jorden . De seneste katastrofer har givet impulser til at skabe nye vand-rensning teknologier , som for nylig er blevet tilgængelige. Fjerne skadelige kemikalier og drab mikroorganismer , såsom orme , bakterier og vira , fra vand er af afgørende betydning; parasitisk infektion , sygdom , diarré og død er alternativerne . Campister , der tager glæde i at tilbringe tid i ørkenen må ofte rense vandet på stedet . Det kan være upraktisk eller umuligt at bære din egen forsyning til en uudviklet område

Historie


Gennem historien , har der været udfordringer for at skabe rent drikkevand . Nogle af de ældste optegnelser af vandrensning blev dokumenteret 3. 000 år siden i det gamle græske og sanskrit poster . Regnskabet beskrive kogende og filtrering af vand gennem sand og grus medier til at opnå bedre smag vand .

William Cumberland Cruikshank opdagede , at klor kan desinficere vandet og senere , i 1854 , John Snow opdagede , at kolera spredes gennem forurenet vand kilder . Disse to opdagelser førte til gennemførelsen af udbredt kloring . I 1910 skabte USA's militær officer Carl Rogers Ugræsset en metode med flydende chlorgas til at rense vand . Senere militær officer , der er udviklet William JL Lyster en metode til sterilisering af vand i en semi-permeabel lærred taske med calciumhypochlorit tilføjet.

enkle teknikker


kogende vand i en periode ( afhængig af højde) vil dræbe patogener , men kan ikke fjerne sedimenter eller kemikalier , en anden filtrering skridt er nødvendigt for at fjerne disse

Klor . eller jod tabletter er tilsat vand til at dræbe bakterier og virus . Klor er en mere effektiv antibakteriel , men har en kort holdbarhed i forhold til jod og nogle gange reagerer med organiske kemikalier til at danne kræftfremkaldende stoffer .

Solar UV -stråling kan bruges til at desinficere vandet i klar plast flasker placeret på en metal- stativer vinklet ind i solens stråler . UV- stråling " kastrater " bakterier og virus , så de kan ikke reproducere , der gør dem langt mindre skadelige . Desværre kan synligt lys vende steriliserende virkninger af UV- stråling .

Destillation teknikker kan bruges i ørkenen . Forurenet vand , undertiden urin , hældes i en plastik liner monteret på bunden af en grube , gravet ned i jorden . Den øverste del af strukturen er forseglet med plastik og har en omvendt kegle , der drypper vand ind i en samling kop . Vandet fordamper fra bunden af graven og kondenserer på det omvendte kegle , så drypper ned i samlingen kop .

Kombination


Den bedste fremgangsmåde er at bruge en kombination af to eller flere metoder , hvilket sikrer, at både de skadelige kemikalier og patogener er fjernet eller uskadeliggøres

redningskrans Flaske


Med fremkomsten af . tsunamien i Asien og orkanen Katrina , Michael Pritchard blev inspireret til at udvikle et unikt selvstændigt filtreringssystem ( livredder ) . Det er plastic og formet som en termokande på størrelse med en cykel vandflaske . Det har en udtrækkelig pumpe nederst på bruges til at tvinge vand gennem membraner inde i en filtrering patron . Membran porer filtrere alt det væk større end 15 nanometer , hvilket er mindre end den mindste virus . Flasken kan filtrere 1056 gallon før patronen skal udskiftes . Det er nemt købes online og kan bruges til camping eller nødsituationer . DSEi anses filteret for at være den bedste teknologiske udvikling i 2007 .

LifeStraw

LifeStraw er et sugerør , der filtrerer vand, som det bruges . Sin opfindelse var motiveret i samme ånd redningskrans var-at hjælpe mennesker, som måske ikke har en sikker forsyning af vand . Halmens membranen porer er større end i redningskrans , så jod indsættes i et af de filtrering skridt til at sikre , at alle patogener dræbes .

X-Pack

X-pack , skabt af HTI , er en omvendt osmose system , som oprindeligt blev udviklet til militær anvendelse , der bruger en ydre pose og indre membran ( 0,0003 micron størrelse porer ) . Forurenet vand hældes i det røde port " sports syrup " er så presset ind i den grønne port indlede omvendt osmose -processen . Systemet fjerner alle patogener , vejer 2 . 5 pounds og producerer 44 pounds af vand over en 10- dages periode

Virksomheden producerer også en række andre produkter , herunder SeaPack , som desalinates havvand i nødsituationer . Hydropack , en engangs- brug filter ; og Ekspedition , som kan vare op til 90 dage, og fremstillingen af 500 liter vand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.