CDC programevaluator jobbeskrivelse

Programevaluering er en systematisk form for anvendt forskning , der bruger sociale forskning procedurer til at undersøge effekten af sociale interventionsprogrammer , herunder på området for folkesundhed . Den føderale Centers for Disease Control er et af de førende folkesundheden agenturer i USA . Det bestræber sig på at beskytte sundheden for den amerikanske offentlighed gennem programmer , der forhindrer og kontrol med forekomsten af sygdommen . Programevaluatorer bidrage yderligere organets mission ved at identificere effektive programmer , der fremmer livskvaliteten .

Identifikation


Under den føderale Centers for Disease Control ( CDC ) organisation , folkesundhed rådgivere og den offentlige sundhed analytikere har ansvaret for en række opgaver, herunder evaluering af programmerne . Programområder tværs af CDC ansætte rådgivere og analytikere til at vurdere CDC -programmer, såsom indsatsen for at forbedre børnevaccinationsprogrammet priser eller mindske spredningen af hiv i fattige kvarterer .

Funktion


CDC 's ramme til evaluering af programmet i Folkesundhed beskriver programmet evaluering som en nødvendig aktivitet for at bruge videnskaben til at guide beslutningsprocessen i den offentlige sundhed . Programevaluatorer i CDC undersøge design, implementering og resultater af den offentlige sundhedsprogrammer at identificere effektive programmer og forbedring af folkesundheden aktiviteter . Evaluatorer kan også foretage cost-benefit- analyser af CDC -programmer . En cost-benefit- analyse vejer , målt i dollar , udgifter til et program mod dets fordele . Denne type analyse giver ofte polemik på grund af vanskeligheden ved at måle fordelene og resultaterne af den offentlige sundhed programmer, såsom lavere sygdom satser eller reduceret børnedødeligheden , i penge . Program-relaterede omkostninger , i mellemtiden , er let tilgængelige .

funktioner


Program bedømmere i den CDC har ansvaret for at gennemføre flere videnskabelige undersøgelser af folkesundhedsprogrammer og de dermed forbundne omkostninger . Evaluatorer skal planlægge og gennemføre undersøgelser, anvende passende metoder. For eksempel , at en stærk evaluering af et program løft barn immunisering satser i de fattige kvarterer ville sammenligne deltagerne i programmet med en kontrolgruppe af ikke-deltagere , sammenligning af disse faktorer som generel sundhed eller ubesvarede skole dage på grund af sygdom . Efter dataindsamling og-analyse , udarbejder bedømmerne omfattende rapporter , der forklarer den forskning formålet og præciserer, forskning spørgsmål , detaljeret resultaterne af evalueringen og tilbyder anbefalinger for program forbedringer .

kvalifikationer


Beskæftigelse som en programevaluering specialist i CDC kræver på mindst en bachelorgrad , selv om nogle positioner kan kræve en vis akademisk niveau undersøgelse . En evaluators undersøgelser bør omfatte kursusaktiviteter i statistik og forskning metoder . Desuden bør et program evaluator kunne indsamle og analysere data , anvende analytiske metoder til at drage konklusioner , og udarbejde rapporter og præsentationer , der kommunikere komplekse forskningsresultater i et klart sprog .

Fordele

CDC vurdering ramme, at Evalueringen adskiller initiativer, der fremmer og forbedre folkesundheden og velfærd fra dem, der undlader at gøre det. Programevaluatorer dermed hjælpe CDC udvikle effektive strategier til forbedring af den offentlige sundhed. Desuden giver sammenligne omkostninger og fordele indblik i , om fordelene ved et folkesundhedsprogram begrunde udgifter det vil kræve . For eksempel kan en evaluator vurdere et vaccinationsprogram og i hvilket omfang det tjente i målgruppen . Løn til evaluatorer afhængige af deres niveau i systemet , og det niveau , hvor en evaluator begynder afhænger af hans uddannelse og erfaring . En evaluator med en bachelorgrad kan starte på niveau 5 i Civil Service løn tidsplan , mens en person med en akademisk grad kan komme ind på et niveau 7 , 9 eller 11 , i tilfælde af en evaluator med en PhD. Årslønninger for CDC programevaluatorer kan variere fra $ 27,000 til $ 35,000 på niveau 5 til så højt som $ 49,000 til mere end $ 60,000 på niveau 11 , ifølge den føderale kontor for personale Management .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.