Earth Hour skoleaktiviteter

Earth Hour er en international organisation, der afsættes til at hjælpe folk reducere deres indvirkning på miljøet og fremsætte en offentlig erklæring om virkningerne af menneskeskabte forårsaget den globale opvarmning . Under hver årlig Earth Hour , er enige om virksomheder, skoler og enkeltpersoner til at slukke lyset , elektronik og alle andre magt-afløb poster for en time . Studerende på skolen , kan stadig bruge denne tid produktivt og på miljøbevidst måde.

Diskussion


En nem ting for de studerende at gøre i løbet Earth Hour er at bryde ned i små diskussionsgrupper at tale om miljø problemer for deres generation . Ældre studerende kan diskutere juridiske konsekvenser af miljøpolitikken og de økonomiske virkninger af de grønne bevægelser , mens de yngre studerende kan tænke på måder at bevare regnskoven og redde dyr og økosystemer dér. Lille gruppe diskussion kan være en meget produktiv aktivitet i Earth Hour .

Skrivning


Ifølge Verdensnaturfonden instituttets Earth Hour hjemmeside , nogle skoler bruger Earth Hour at skrive breve til virksomheder , kommuner og andre organisationer til at hjælpe med at bringe opmærksomhed til Earth Hour og tilskynde dem til at deltage og engagere sig i andre miljøbevidst virksomhed . Skrivning til virksomheder , der bruger store mængder energi og olie kan opfordre eleverne til at undersøge deres egne energiforbrug så godt, som hjælper bære Earth Hour i hverdagslivet.

kunstprojekter


Nogle skoler engagere sig i alderssvarende kunstprojekter , at der spænder fra farvning billeder designe genanvendelse grafer og plakater , der beskæftiger sig med miljøspørgsmål . Arbejde på kunst projekter om miljøforandringer , spørgsmål og andre aspekter af Earth Hour i det tidsrum lysene er slukket eller overalt i en fast del af dagen kan hjælpe eleverne med at skabe klasseværelse kunst . Visning af illustrationen hele skolen er med til at minde de studerende og besøgende om betydningen af Earth Hour .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.