Fakta om BPA - fri plastik vandflasker

Bisphenol-A ( BPA er et kemikalie, der er føjet til plast for at gøre dem stærkere og mere fleksibel . Indtil 2008 var BPA anset fuldstændig sikker til konsum . Allerede nu , FDA stadig fastholder, at BPA niveauer, der findes i fødevarer service produkter er sikre . Men efterspørgslen efter BPA-fri produkter kørte mange producenter til at skabe en linje af BPA-fri plast til at fjerne den potentielle fare

Origins


BPA-fri flasker blev populær i den tidlige 2000'erne på grund af flere undersøgelser , der findes , at virkningerne af BPA på kroppen kan være skadelig . Hovedundersøgelsen , som udløste offentlig interesse i BPA-fri flasker blev frigivet af National Toxicology Program i 2008 . Efter denne og andre undersøgelser , begyndte en overflod af BPA-fri flasker produktion .

Typer


Der er flere forskellige typer af plast bruges til at lave BPA-fri flasker . Et af de mest kendte udgaver af plast bruger en copolyester sammensatte kendt som Tritan . Anden plast , der erstatter BPA plast, omfatte plastartikler fremstillet af akryl , polypropylen , styren acrylonitril ( SAN ) og melamin . Ingen af disse plast indeholder BPA .

Fordele


Der er mange fordele ved at bruge BPA-fri plast . BPA er under lup , og der er mange undersøgelser , der viser de negative virkninger af indtagelse af at plast i store mængder . BPA-fri plast er sundere og det er usandsynligt at agterliget kemikalier til fødevarer opbevares inde i dem . BPA-fri plast er også bedre for miljøet , fordi den kemiske ikke vil agterliget i jorden eller andre nærliggende produkter under opvarmede forhold .

Overvejelser


Nogle selskaber har ikke frigivet , hvad kompositioner udgør deres BPA-fri flasker , der har forårsaget nogle til at betvivle sikkerheden af disse plast så godt. Bare fordi et produkt er BPA-fri betyder ikke , at det er sikkert . For eksempel indeholder plast polyvinylchlorid ( PVC ) plast er også kommet under kontrol for deres potentielt skadelige virkninger .

Effects

BPA føjet til plast for at gør dem mere fleksible , glat og stærk . Derfor er de fleste BPA-fri plast er svagere , mere skrøbelige og porøse . BPA-fri flasker er tilbøjelige til at bryde meget hurtigere end deres BPA -holdige modstykker . Flaskerne kan også absorbere lugt eller farve væske , der anvendes i flasken , der ikke er rent vand . Af denne grund , så brug BPA-fri flasker til vand.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.