Med henblik på nedfald krisecentre

Efter Anden Verdenskrig , trådte USA og Rusland en eskalerende våbenkapløb kendt som Den Kolde Krig . Dette våbenkapløb , sammen med de engros døden fra Nagasaki og Hiroshima stadig frisk i folks erindring, fik mange mennesker gå i panik over en chance for en atomkrig . Dette føre til øget oprettelsen af nedfald krisecentre . Disse krisecentre tjente flere formål , og var for det meste beregnet til forstæder befolkning , da det blev antaget, at byboere ville blive dræbt øjeblikkeligt bør en atomangreb finder sted, da byerne er mere sandsynligt mål .

Definition


En nedfald ly i et rum eller et rum beregnet til at beskytte indbyggerne fra atombomber , både i form af eksplosionen selv og den fatale og langvarige stråling der følger det . Nedfald krisecentre blev bygget i kældre eller begraves i baggårde , og blev omgivet af afskærmning lavet almindeligvis af beton , bly eller andre materialer .

Historie


Fallout krisecentre blev mere almindeligt i USA efter 1949. Dette var en reaktion på præsident Truman advare det amerikanske folk , at Sovjetunionen var testning atombomber . Dette produceret en frygt for atomkrig og skabt et behov for forsvar i form af nedfald krisecentre .

Nuclear Blast


En nedfald husly skulle først overleve eksplosionen af atombombe . Dette kræver brug af en tæt og tungt materiale , der kunne stå op til styrken af en atombombe . Stillede materialer blev mursten , sand , jord og beton , med konkrete som den mest almindelige . Vægge skulle mindst 12 inches tyk til at yde tilstrækkelig beskyttelse mod eksplosionen .

stråling


Efter bomben , er der fare fra nuklear stråling . Dette gør det umuligt for beboerne at forlade nedfald husly uden at dø fra den fatale niveauer af gamma-ray stråling . Ikke kun det , men husly selv skal være i stand til at beskytte mod stråling

Inde i blast skjold mur af 12 inches , ville der være en anden skjold-bestående af enten 0,4 inches af bly , 2 . 4 inches af beton , 3,6 inches af snavs eller en kombination-er i stand til at modstå mindst halvdelen af strålingen virkninger . Dette vil gøre det muligt for folk inde til at vente , indtil strålingsniveau var faldet til et sikkert niveau , der kunne være flere uger . Af denne grund var nedfald krisecentre at give mulighed for ventilation og bortskaffelse af affald, samt være fyldt med mad og andre forsyninger .

Fallout Beskyttelse

Når atombombe strejker , den producerer nedfald . Nedfald er fine partikler ( om sammenhængen i sand ) , der svæver gennem luften og bære stråling . Der er finere partikler , om sammenhængen af støv , men dette er normalt ikke-fatalt , da støvet forbliver i luften og udsender lav stråling . En korrekt skærmet nedfald husly anses for mere end tilstrækkelige til at beskytte indbyggerne fra enhver nedfald svævende gennem luften .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.