OSHA sikkerhedsmøde krav

Occupational Health and Safety Administration ( OSHA ) , en regering løbe organisation dedikeret til at sikre den offentlige sundhed og sikkerhed , kræver, at alle virksomheder har regelmæssige sikkerhedsmøder for både ledelse og medarbejdere . Den type møder , at et selskab skal være i besiddelse for at efterkomme OSHA regler varierer afhængigt af dets størrelse og branche , men skal selskaberne overholde sikkerheden opfylder kravene til at forblive i erhvervslivet . En virksomhed findes ikke i overensstemmelse med OSHA forskrifter kan stå over for en bøde eller har sin licens tilbagekaldt .

planlagte møder


OSHA kræver , at alle virksomheder , uanset hvor stor eller lille, har regelmæssigt planlagt sikkerhed eller sikkerhed udvalgsmøder . En virksomhed med 10 eller færre ansatte kan have en sikkerhedsudvalg , mens en større virksomhed skal have sikkerhed møder . Disse møder skal holdes en gang om måneden eller kvartalsvis . Virksomheder med en stor margen af on-the- job skader , såsom fremstillingsvirksomheder , skal holde disse møder en en måned til at overholde OSHA standarder .

virksomheden tid


Sikkerhed møder skal holdes på virksomheden tid . Ansatte skal på uret og betalte deres regelmæssige løn -eller timeløn for den tid i sikkerhed mødet. Disse møder skal afholdes , når alle tilgængelige medarbejdere kan deltage for at sikre, at oplysningerne er fordelt hele virksomheden . Hvis hvert medlem af hver afdeling ikke kan deltage i mødet , skal mindst én repræsentant fra hver afdeling være til stede . Denne person er forpligtet til at rapportere indhold af mødet tilbage til hendes afdeling .

Indhold


Hver sikkerheden møde bør ikke kun omhandle arbejdstager og arbejdsgiver sikkerhedsrisici og bekymringer , men bør også rette op på eventuelle ulykker, der er sket onsite siden sidste møde . Medarbejdere skal blive opdateret om hvad ulykken skete , og hvordan virksomheden reagerede at forhindre sådanne ulykker opstår i fremtiden . Det er ikke nødvendigt , at virksomhederne tager minutter for hvert møde , medmindre en medarbejder er fraværende . Dog kan minut at minde medarbejderne , hvad der blev drøftet og løst i løbet af de sidste sikkerhedsmøde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.