OSHA ulige fakta

Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) , som blev dannet i 1970, er til for at beskytte alle arbejdstagere i USA fra forebygges farer mens de er på jobbet . På trods af denne enorme indsats , er der nogle mærkelige fakta at blive afsløret om organisationens arbejde og historie . Nogle mærkelige oplysninger til at overveje vedrører de typer af ulykker , der er blevet indspillet af OSHA , dets forsøg på at hjælpe unge arbejdstagere , til sin nylige henvisning af en person siddende i en stol den forkerte vej , og endelig dets manglende evne være effektive som et håndhævelse agent .

Identifikation


I 1970 Kongressen i USA vedtaget Occupational Safety and Health Act . Denne lovgivning garanteres hver amerikansk arbejder et sikkert og sund arbejdsmiljø . Denne handling gav også mulighed for oprettelsen af Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) for at indstille og håndhæve standarder samt det nationale institut for Occupational Safety and Health ( NIOSH ) at drive forskning og opsøgende projekter .

Freak Ulykker


Da OSHA er forpligtet til at føre fortegnelser over , hvad ulykker er sket på arbejdspladsen i løbet af de sidste mange årtier , det har en lang liste af hændelser , der synes fiktive . Nogle af de mest mindeværdige typer ulykker er: ramt af en kollapsende kran boom , knust af dump truck organ , der er fanget mellem en rygrad overbygning og en betonvæg , og falder fra en gravemaskine spand

Advarsel til ungarbejdere

OSHA har en ny hjemmeside dedikeret til unge teen arbejdstagere til at hjælpe dem være sikker på jobbet . Åbningen websted har et billede af en teenager pige der betjener en bakke med fastfood , ser alt for entusiastiske , der skal arbejde for mindsteløn . På hjemmesiden indeholder en liste over risici unge kan støde på jobbet . Det første børsnoterede fare manddrab , der kan komme som en overraskelse for læserne .

Energi Medarbejdere Da Citater til at sidde forkert


Når en medarbejder fra et energiselskab skadet sig selv fra at falde ud af en kontorstol , han tog nogle tid ud af arbejdet med at inddrive . Grund af, hvad der skete, kom OSHA på arbejdspladsen , inspicerede situationen , og gav selskabet en henvisning til " ikke ordentligt at instruere medarbejderne, hvordan man sidde i deres stole . " Selskabet sendte derefter et notat med en PowerPoint- præsentation til alle de ansatte viser, hvordan til at sidde ordentligt i en kontorstol

Teorier /Spekulation


Et kritik af OSHA kan betragtes som en grusom spøg : . løbet af 1970'erne havde agenturet en inspektør pr 30. 000 arbejdere , nu er det et pr 60. 000 Det er en kendsgerning , at agenturet væsentlige ikke nogen tilsynsmyndighed desuden i løbet af de seneste ti år har OSHA kun udstedes en ny sundheds- standard for at præcisere det maksimale sikkert eksponeringsniveau . for en kemisk-og det skete under en retskendelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.