akut medicinsk tekniker CPR uddannelse

Akut medicinsk teknikere eller EMTs er sundhedspersonale, som tilbyder præhospitale behandling og pleje på området. EMTs er uddannet til at genkende og behandle en række medicinske og traumer nødsituationer, herunder hjertestop . Hjertestop opstår, når hjertet holder op med at arbejde og resulterer i død , medmindre der øjeblikkeligt pleje , såsom CPR , administreres . Akut medicinsk teknikere er uddannet i BLS ( grundlæggende liv støtte ), som omfatter CPR og brug af AED

AHA CPR


The American Heart Association ( AHA ) er en organisation, som fastlægger retningslinjer og teknikker udført i CPR . CPR kurser er tilgængelige for både sundhedspersonale og offentligheden . Behandlere , såsom EMTs , er forpligtet til at få et CPR- kort , der tillader dem at udføre CPR om en individuel lider af hjertestop . Akut medicinsk tekniker skal blive certificeret til at udføre CPR efter sundhedspleje udbyder pensum bestemmes af AHA .

erkender hjertestop


erkender tegn og symptomer på hjertestop har lært at akut medicinsk teknikere under CPR uddannelse . EMTs er instrueret om , hvordan man tjekke for lydhørhed , en puls , og vejrtrækning at afgøre, om offeret er ramt af hjertestop og vil have gavn af CPR . CPR uddannelse til en EMT er anderledes end CPR lært at en lægmand . Den største forskel mellem de to er dybden af uddannelse . Uddannelse af akut medicinsk teknikere omfatter teknikker og udstyr , såsom at bruge luftveje supplementer til luftvejene ledelse , der ikke undervises i det almindelige CPR klassen .

Learning CPR Teknikker


Emergency medicinsk teknikere har lært at bruge forskellige udstyr og teknikker når du udfører CPR . EMTs er uddannet til at holde luftvejene patent ( åben ) med manøvrer såsom cricoid tryk og udstyr , såsom orale luftvejene . Korrekt teknik til at åbne en ofrets luftveje , der udfører brystkompressioner og bruge en AED ( automatisk ekstern defibrillator ) er vist i CPR uddannelse for akut lægehjælp teknikere . Teknikker og færdigheder skal påvises foran en instruktør til at sikre EMT kan udføre hjertemassage korrekt og i overensstemmelse med retningslinjerne fastsat af AHA at blive certificeret .

Læring AED


Hvordan og hvornår man skal bruge en AED er inkluderet under CPR uddannelse . AED er en enhed, der bruges til at chokere hjertet , når visse hjerterytmer opdages . AED bruges af akut medicinsk teknikere i forbindelse med CPR for at give et offer , der lider af hjertestop den største chance for at overleve . Hvordan og hvornår man skal bruge en AED er medtaget under CPR træning . Antiepileptika findes i fuldt automatiseret og semi-automatiske versioner . Korrekt brug af AED skal påvises foran en instruktør for at sikre EMT ved, hvordan man bruger det rigtigt .

at opnå og bevare CPR Certificering

Afslutning af en sundheds-udbyderen CPR kurset skal ske ved en EMT før udførelse CPR på området . Passing en afsluttende skriftlig eksamen og demonstrere CPR teknikker og brug af en AED skal ske for at få CPR certificering . CPR -kort udstedes til dem, der fuldføre CPR uddannelse og udløber efter en bestemt tid ( ofte to år ) . CPR certificering skal opretholdes , for at en EMT at udføre hjertemassage. CPR certificering kan fornys ved at udfylde en sundhedspleje udbyder CPR træningskursus.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.