åndedrætsværn & OSHA regler

Uanset om du udfører begrænset plads indgange til forladte miner eller blot driver en maling sprøjte , bruger den korrekte åndedrætsværn til jobbet er en nødvendighed . Faktisk regulerer Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) åndedrætsværn i erhvervslivet og industrien for at sikre , at alle foranstaltninger af sikkerhedshensyn, er opfyldt .

Mål


OSHA 's vigtigste mål for reguleringen af respiratoren anvendelse er at undgå utilsigtet forurening som følge af defekt udstyr eller forkert brug af en operatør , og sikre, at åndedrætsværn til rådighed og anvendes korrekt , når sundhedsmæssige risici kræver respirator udstyr .

Obligatorisk levering og vedligeholdelse


Hvis sundhedsmæssige risici forudsætter brug af åndedrætsværn udstyr , OSHA kræver , at alt udstyr skal gives til de ansatte . Ud over at give velfungerende udstyr , skal en arbejdsgiver have regelmæssige inspektioner for at overvåge respirator udstyr . Hvis en fejl er fundet under en inspektion , arbejdsgiveren også er ansvarlig for reparation udstyr eller fuldt uddannelse af medarbejderne til at udføre vedligeholdelse af deres åndedrætsværn.

maksimale koncentration


Åndedrætsværn har deres begrænsninger , når du filtrerer giftig atmosfære , der er vurderet som deres maksimale koncentration ( MUC ) . Forskellige åndedrætsværn har forskellige MUC ratings , men for hver respiratoren de MUC er den maksimale atmosfæriske koncentration af et farligt stof , hvoraf en medarbejder kan forventes at blive beskyttet, når de iført en respirator . Overskridelse af MUC rating for en respirator kan resultere i forurening og skade .

skriftlig dokumentation


For enhver byggeplads , hvor åndedrætsværn er nødvendige, skal en arbejdsgiver udarbejde en skriftlig plan , der angiver omfanget af respirator brug , og detaljer aspekter af uddannelse og vedligeholdelse. Dette dokument skal også indeholde en beskrivelse af, hvordan reparationer vil blive gennemført , og hvis en anden medarbejder vil blive trænet til at udføre vedligeholdelse af åndedrætsværn . Yderligere nødvendige bestemmelser omfatter medicinsk evalueringer af ansatte kræves for at bruge åndedrætsværn , og passer testprocedurer for at sikre, åndedrætsværn passer stramt om hver enkelt ansat .

Udvælgelse af åndedrætsværn og Fit Test

OSHA kræver, at arbejdsgiverne at forudsige alle respiratoren farer på arbejdspladsen , identificere, hvordan åndedrætsværn skal bruges , og vælg åndedrætsværn baseret på disse faktorer . Alle åndedrætsværn der anvendes, skal også være modeller godkendt af NIOSH , det nationale institut for sikkerhed og sundhed . Når en ordentlig respirator er valgt , skal det være egnede afprøves . Fit test sikrer , at respiratoren gør en tæt forsegling på en medarbejders ansigt og at ingen ufiltreret atmosfære vil sive gennem masken . En medarbejder skal passe testes igen , hvis nogen fysiske ændringer forekomme, såsom ansigtet ardannelse , dental ændringer , kosmetisk kirurgi , eller en tydelig ændring i kropsvægt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.