avanceret førstehjælp instruktør uddannelse

Førstehjælp certificering er nødvendig for talrige beskæftigelsesmuligheder , fra sikring på flugt i at undervise . På grund af dette betydeligt antal mennesker som ønsker certificering , der er et stort behov for uddannede førstehjælp instruktører , der kan undervise kurser og administrere de prøver , der fører til certificering

Definition


Ifølge Princeton University , førstehjælp er betegnelsen for akutbehandling givet inden regelmæssig medicinsk bistand kan opnås. De, der er certificeret til at yde førstehjælp kan udføre opgaver lige fra at lægge en forbinding på en blødning skåret til immobilisere og fiksering et brækket ben . En up-to-date certificering i førstehjælp er påkrævet , før du kan blive certificeret som en førstehjælpsinstruktør .

Institutioner


Der er flere organisationer, der tilbyder undervisning for både førstehjælp og førstehjælp instruktør certificeringer . Den amerikanske Røde Kors er en af de mest kendte institutioner, tilbyder uddannelse til potentielle førstehjælp instruktører . Da de fleste instruktør programmer er meget lig den Røde Kors -programmet , vil Røde Kors -programmet bruges som eksempel for denne artikel . Andre programmer er tilgængelige via American Heart Association og National Safety Council .

Certificaftion


For at blive certificeret førstehjælp instruktør med Røde Kors , skal du være mindst 17 år , have gennemgået en Fundamentals of Instruktør Kursus , og har bestået alle Røde Kors prøver med en score på mindst 80 procent . Den faktiske titel instruktør certificeringskursus er Lay Responder førstehjælp og CPR /AED instruktør . Banelængde vil variere efter område og instruktør , men efter afslutningen af alle krav vil du blive certificeret til at undervise First Aid /CPR /AED i en række forskellige indstillinger .

klasse Emner


Instruktør certificeringskurser antage , at studerende er allerede meget fortrolig med førstehjælp , som sådan , kun en kort gennemgang af livreddende begreber er nødvendig . De fleste af klassen tid brugt på at lære metoder til at videregive oplysninger til andre . Eleverne lærer at præcist beskrive førstehjælp teknikker og hvordan du kan hjælpe andre forberede færdigheder prøver og skriftlige eksamener.

Beskæftigelse

Efter certificering , mange førstehjælp instruktører tage job med organisationer eller virksomheder , der kræver deres ansatte til at være dygtige i førstehjælp . KFUM , for eksempel kræver de fleste af deres medarbejdere til at blive certificeret i førstehjælp og hjertemassage. Andre førstehjælp instruktører tage positioner med Røde Kors eller American Heart Association . Nogle skoler leje førstehjælp instruktører til at undervise eleverne om førstehjælp og beredskab . Beskæftigelsen Mulighederne er enorme .

recertificering

Førstehjælp instruktør certificeringer er kun gældende for en vis mængde tid , som regel to til tre år , afhængigt af den certificerende institution . Når dette tidsrum er gået , er førstehjælp instruktører kræves for at blive recertificeret . Den fornyede certificering Processen er ikke så længe som den oprindelige instruktør kursus , der kun består af en mundtlig gennemgang og en skriftlig eksamen . Efter at have bestået den skriftlige eksamen , er certificering gyldig i endnu tre år.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.