bælte disk sander sikkerhed

Bælte og excenterslibere er vant til at slutte træ og metal ved at fjerne ru ender og udjævning kanter . De kræver uddannelse og et indgående kendskab til sikkerhedsprocedurer for at operere . Arbejdstagere også bære sikkerhedsudstyr for at beskytte dem mod farer , der er oprettet under brug . Korrekt vedligeholdelse er et andet aspekt af at sikre et sikkert arbejdsmiljø

Overvejelser


arbejdstagere, der anvender sele excenterslibere er bedst forberedt gennem ordentlig uddannelse . Den enkelte, i uddannelse , lærer de forskellige dele af Sander og til at bruge det rigtigt . Et centralt aspekt undervist er de forskellige sikkerhedsmæssige procedurer, der skal følges . Når uddannelsen er afsluttet , arbejdstageren har til at tage en test og vise , at de kan bruge maskinen korrekt .

Safety Gear


Belt excenterslibere kan skabe aflejringer og høje lyde , som skaber potentielle problemer for den ansatte. Høreværn , såsom ørepropper eller hovedtelefoner bidrage til at reducere støjen skader . Sikkerhedsbriller beskytte øjnene mod flyvende murbrokker , der kommer ud af hjulet . Arbejdstagere bære en respirator eller maske for at mindske vejrtrækning i støv .

Bælt Disc Sander Farer


Arbejdstagere nødt til at bruge stor forsigtighed og fokus , mens du bruger en båndsliber . Ting som en hånd eller skjorte ærme kan nemt blive fanget i rullerne. Arbejdstagere er bedst beskyttet , når de bærer stramtsiddende tøj og undgå enhver form for smykker . Den enkelte kan komme til skade , hvis deres hånd kommer i kontakt med selen . Under en vagt på plads og holde hænderne væk fra roterende selen kan forebygge denne .

Vedligeholdelse


Belt excenterslibere brug for ordentlig vedligeholdelse for at holde dem kørende ordentligt og sikkert . Regelmæssigt , kan selen eller tromlen slides , der viser tårer eller flosset ender . Når dette sker, selen kan komme hinanden og sende flyvende affald ind i området. Den bedste forebyggelse er at undersøge maskinen før brug og udskift eventuelle beskadigede eller slidte dele .

Andre overvejelser

Hold arbejdsområdet rent omkring Sander. Handskerne er et andet punkt , at arbejdstagerne ikke skal bære , da de kan sidde fast i bæltet og bringe din hånd tættere på overfladen . Remmen skal holdes lige stramt nok til at holde den i at glide , mens det bliver brugt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.