biobrændstoffer fra ørken planter

Som oliereserver svinder ind, samfundet er begyndt at søge efter vedvarende brændstof alternativer . Biobrændstoffer ( såsom ethanol og biodiesel ) er udviklet fra planter , og forskere eksperimenterer med planter , der vokser godt i ellers ubrugelige land-nemlig ørkenen . Brug tørre ørken jord sparer plads på landbrugsmæssigt nyttig jord , og som en ekstra fordel , jord, der normalt ville affaldet væk er sat til produktiv anvendelse.

Salt Cedar Trees


I 2008 har forskere fra Israel og Italien viste det muligt at dyrke salt cedertræer i ørkenen . Lav kvalitet vand, der har et højt saltindhold kan bruges til at overrisle disse træer . Vanding af træer med spildevandet ophæver behovet for eventuelle filtrering af vandingsvand , som bruger energi . Forskere tilstand en hektar af ørkenlandet kunne producere 70 til 100 tons salt cedertræ biomasse til anvendelse som brændstof .

Euphorbia Tirucalli


Euphorbia tirucalli er en tropisk til subtropisk plante almindeligvis kendt som milkbush . Ifølge M. Calvin , som citeret af Purdue University , er planten i stand til at producere mellem 10 til 50 tønder olie ( biodiesel ) per hektar . Anlægget producerer også latex , og træ kan anvendes som indramning tømmer , hvis planterne får lov til at vokse høj nok . Fra 2010 , er forskning i gang om brugen af milkbush og beslægtede arter .

Alger


Alger har en masse løfte som biobrændstof producent . Ifølge Thomas F. Riesing , Ph. D , kan mikroalger producere mellem 5. 000 til 15. 000 liter olie per hektar om året . Ørkenlandet er ideel til den store damme « pladsbehov , men Dr. Riesing bemærker også nogle forhindringer at overvinde . En sådan forhindring er , at lavvandede vandhuller skal udfyldes , og den eneste måde, hvorpå dette er muligt, ved rørledninger i vand til ørken områder . Fra 2010 , er forskning i dyrkning af alger i ørkenen i gang.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.