bivirkninger af vandpibe rygere

Den vandpibe ( også kendt som vandpiben ) er en rygning gennemføre som køler og filtrerer røg ved at passere gennem en mængde vand . Det bruges typisk til at ryge en aromatiseret tobak blanding kendt som shisha . Den vandpibe oprindelse i Indien , men har været stigende popularitet i andre dele af verden , såsom Mellemøsten, Europa og Nordamerika

Funktion


Vandpiber , men forskellige i størrelse , form og antal slanger , der alle arbejder på samme måde . Tobakken blend eller rygning herb er placeret i skålen på toppen af apparatet . Rygning stof er opvarmet af en speciel vandpibe kul , som brænder langsomt og konsekvent at give en rygende oplevelse med en lang varighed . Røgen er trukket ned gennem ned stilken ind i kammeret , hvor det bobler op gennem vandet i vandpibe . Derefter indåndes gennem et af de rør ved en vandpibe ryger . Vandpiber udnytter samme princip som vandrør , som de cool og ( til en vis grad ) filter røg .

lungeirritation


På grund af vand filtrering , er vandpiberne ikke specielt irriterende lungerne på rygeren . Da røgen passerer gennem vandet i kammeret , er det renset for partikler ( såsom aske eller små bidder af uforbrændt materiale ) . Derudover vandet har en kølende effekt på røgen . Disse faktorer tilsammen give en " blødere " røg til brugeren . Brugerne derfor typisk ikke har hoste anfald, og varm aske ikke får suget ind i munden eller lunger .

Kræftfremkaldende stoffer


Hookah tobak normalt kun består af ren tobak , aroma , sukker og glycerin . Dette står i kontrast til cigaretter , som er kendt for at indeholde mere end 600 tilsætningsstoffer, hvoraf mange er kræftfremkaldende . Derfor vandpibe rygere har tendens til at modtage mindre kræftfremkaldende end cigaretter rygere , ikke på grund af vandpibe selv , men på grund af kvaliteten af tobakken ryges . Men alle røg indeholder kræftfremkaldende stoffer , og tjære er ikke vandopløseligt , så vil vandpibe rygere stadig får en rimelig mængde af kræftfremkaldende stoffer , og en betydelig mængde af tjære .

kulilte og nikotin


Hookah rygere udsætter sig til farerne ved kulilte og nikotin . Skyldes, at vandpiberne typisk røget i lange sessioner , varig 45 minutter eller mere , vandpibe brugere forbruge en meget stor mængde røg , hver gang de røg . En session af vandpibe rygning udsætninger omtrent den samme mængde kulilte , som en hel pakke cigaretter . Store mængder af kulilte har været knyttet til hjerte-kar- sygdom. Nikotin i vandpibe tobak , på den anden side er lav sammenlignet med andre former for tobak . Men det beløb røget per session betyder , at vandpibe rygere tager mere nikotin i en session end andre tobaksvarer brugere .

Andre Helbredsvirkninger

På grund af den kulturelle fænomenet " vandpibe barer " ( virksomheder, hvor vandpibe rygere kan indkalde og røg ) , er der en ekstra helbredet , som ikke er umiddelbart indlysende . I vandpibe barer , ofte vandpiberne leveres af virksomheden , hvilket betyder, at mange vandpibe rygere vil bruge det samme udstyr i en kort periode . På grund af deling vandpibe slanger , er vandpibe rygere udsat for virus og andre fælles smitsomme sygdomme fra andre vandpibe rygere . Dette kan forebygges , men hvis hookah rygeren sørger for at bringe hans eller hendes egen vandpibe og altid steriliserer de talerør før og efter hver session .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.