brandsikkerhed tjekliste

Hvad enten derhjemme eller på arbejdet , du og din familie skal have en brandsikring tjekliste , så du kan være forberedt i tilfælde af en nødsituation . En brandsikkerhed checkliste kan nemt gøres på egen hånd at sikre, at du kender den hurtigste udgange og placering af enhver brand sikkerhedsudstyr i en nødsituation . Det vil også hjælpe dig med at sørge for din brandsikkerhed udstyr og alle brandalarmer er i god stand .

brandslukker


Du skal have en brandslukker beliggende i brand-udsatte områder , såsom køkken eller et værktøj værelse . Sørg for , at ildslukkeren er nemt tilgængelig og kan findes ved alle medlemmer af din familie . På arbejdet , skal din arbejdsgiver have en brandslukker eller brand slange i din bygning . Notér af sin placering og underrette din arbejdsgiver , hvis det viser sig at være forældede eller funktionsfejl . Den lokale brandvæsnet skal afprøve og vedligeholde alt udstyr på din arbejdsplads .

evakueringsplan


Har en nødsituation evakueringsplan . Lav et diagram af dit hjem og fremhæve de udgange fra hver sektion af huset . Gaa over denne plan sammen med din familie og oprette en udpeget mødested udenfor hjemmet i tilfælde af brand . På arbejdet , skal din arbejdsgiver allerede har en nødsituation evakueringsplan . Gå over denne plan , så du er bekendt med de nærmeste udgang fra dit arbejdsområde og deltage i enhver nødsituation evakueringsøvelser din arbejdsgiver kan foretage .

Alarm System


Selv hvis dit hjem er ikke udstyret med en komplet alarmsystem , som giver besked lokale retshåndhævende og redningstjenesterne , kan du stadig have brandalarmer strategisk placeret i hele dit hjem . Disse er batteridrevet og skal placeres i brand-udsatte områder såsom køkken , nær badeværelser og soveværelser , og bryggers . Batteridrevet brandalarmer er følsomme over for røg . Alarmer skal være højt nok for dig og din familie for at høre i alle dele af huset. Skift batteriet i alarmerne hvert halve år for at sikre, at de er i god stand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.