cykel sikkerhed loven

Cykling er en populær udendørs aktivitet, men der er nogle sikkerhedsproblemer , som du skal være opmærksom . Nogle cykel sikkerhed love er blevet gennemført i hele landet for at sikre borgerne er beskyttet , når cykling , og nogle tip kan sikre, at du er korrekt at overholde retningslinjerne. Med nogle know -how , cykel sikkerhed kan være stress-fri

trafiksignaler


Trafik tegn og signaler er ikke kun for chauffører . bicyclers er også påkrævet ved lov at holde sig til vejskilte . Cyklister skal standse ved stop skilte og følg trafiksignaler-. bevæger sig med en grøn lys , bremse på et gult lys , og stopper ved et rødt lys

Hjelme


Hjelme er en af de vigtigste punkter for ryttere at bære , og mange stater kræver ved lov , at cyklister bærer en hjelm når man kører . Andet udstyr som shin pads og albue puder anbefales også for ryttere at bære .

Dual Riders


Bicyclers er ikke tilladt at bære en ekstra person på en cykel beregnet til én. Ryttere kan ikke have en person sidde på bagsiden af cykel eller på styret . Cykler betød for to er en undtagelse , men hver rytter skal have deres eget sæde skal være i overensstemmelse .

Night Riding


Ridning på natten er helt acceptabelt ved de fleste statslige love , men alle rockere skal have sat reflektorer på cykler at signalere til drivere, der en biker er i nærheden . Ryttere skal også bære lys tøj eller en refleksvest for ekstra beskyttelse .

Passing

Når rytterne passerer andre cyklister , skal de passere på venstre og derefter flytte til højre side af en cykelsti , når de har ryddet de andre ryttere . Også i forbindelse med en højre eller venstresving , skal rockere anvende passende tegngivning at lade andre ryttere og nærliggende chauffører ved, hvilken vej de skal bevæge sig.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.