cykelstien sikkerhed

En cykelsti er en god mulighed for ryttere der ønsker at cykle et andet sted end fortovet eller den åbne landevej . Selvom en cykelsti er skabt specielt til bicyclers , der er nogle sikkerhedsproblemer cyklister bør være opmærksomme på . Ved at følge ordentlig cykelsti sikkerhedsregler , kan ryttere tage deres cykler med deres sind på lethed

Position


Din holdning til en cykelsti kan tilføje eller trække fra dit niveau af sikkerhed . Cyklister skal holde sig så langt til højre på vejen som muligt . Dette vil bidrage til at gøre , at du er så langt fra passerende biler som muligt .

færdselstavler


Vej-og trafik- tegn og signaler er ikke kun for bilister , er de beregnet til cykel ryttere så godt. Cyklister i cykelstier bør overholde for at stoppe tegn og følg lyskryds regler , der går fremad på green , bremse på gul og stopper ved et rødt lys .

Passing


Når cyklister på en cykelsti behov for at lade højre eller venstre , bør de bruge ekstra forsigtighed . Sørg for at bruge rigtige tegngivning at lade omkring biler vide din hensigt at passere . Giv masser af advarsel , før den ledes til at sikre, du har i nærheden drivere opmærksomhed .

Night Riding


Det er vigtigt at tage forholdsregler , når man kører på en cykelsti natten . Brug en reflekterende vest og sørg for at have lys reflektorer knyttet til din cykel . Prøv også at ride på cykelstier , der har tilstrækkelig belysning og lygtepæle i nærheden .

Stop

Når du har besluttet at stoppe , så sørg for at trække hele vejen ud cykelsti til at sikre at du ikke blokerer alle ryttere , der kan være bag dig . Ligeledes må du ikke blokere vejen , når der er trængsel. Det er cykelsti etikette ikke at bruge mere end halvdelen af stien bredden , når der er mange ryttere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.