daglige sikkerhed revision tjekliste

Når du arbejder i et højt stress eller meget farlig position , bliver det sommetider nødvendigt at foretage en daglig sikkerhedsleder revision . Hvis du gør det hjælper med at sikre , at dit arbejdsmiljø er et sikkert , sundt sted, og at alt udstyr og maskiner du bruger, er i god stand . Mange mennesker , som mekanik , bygningsarbejdere og industriarbejdere , foretage en daglig sikkerhedsleder revision , fordi de elementer, de kommer i kontakt med hver dag , såsom tunge maskiner , kan udgøre en sikkerhedsrisiko , hvis ikke ordentligt efterses og vedligeholdes på daglig basis .

Workspace


Sørg for at din arbejdsplads er pæne og fri for alle urenheder . Der bør ikke være løse ledninger eller kabler . Du skal være i stand til at lagre alle værktøjer eller andre maskiner sikkert og uden assistance. Din arbejdsplads skal være let tilgængelige for dig , og du skal have nok plads til at arbejde og manøvrere maskinerne komfortabelt . Medarbejdere bør ikke kun kontrollere for at sikre , at deres arbejde rum er rene og pæne før arbejde, men bør også tage tid at rette dem efter arbejde er afsluttet for den dag for at forhindre eventuelle ulykker.

værnemidler


Bemærk , om der er nogen personlige værnemidler er nødvendige for din position . Sørg for at du har det hver morgen inden arbejdet påbegyndes for den dag , og at du bruger det ordentligt . Hvis noget bliver slidt eller beskadiget i løbet af arbejdsdagen , skal du udskifte den straks til at undgå fejl eller skade . Butik, som du udstyret på et sikkert sted, efter arbejde , hvor det er let tilgængelig for dig før de påbegynder arbejde den næste dag . Sikre, at alt udstyr opfylder de krav, der fremgår af din arbejdsgiver , før du bruger den til arbejde .

Sundhed


Rapporter alle sundhedsmæssige betingelser direkte til din vejleder . Dette omfatter alle skader , der er relateret til en on- the-job ulykken samt eventuelle sygdomme , som du kan lide . Underrette Deres arbejdsgiver umiddelbart , hvis din læge har ordineret en ny medicin til dig , der kan begrænse din evne til at sikkert fungere i din position , såsom kulde medicin, der kan forårsage døsighed, da disse kan være en potentiel sikkerhedsrisiko for dig og dine kolleger medarbejdere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.