elementære cykel sikkerhed

Ridning en cykel er en populær udendørs aktivitet, men der er nogle sikkerhedsproblemer , bør du være opmærksom på ved cykling . Sikkerhedsrisiko vrimler når du rider på en sti eller vej , og nogle grundlæggende tips kan hjælpe med at sikre du følger elementære cykel sikkerhedsregler . Med en smule af know -how , kan du ride med en let sind

Udstyr


Nogle grundlæggende sikkerhedsudstyr kan hjælpe med cykel sikkerhed . Mange stater kræver ved lov, at alle cyklister bærer en hjelm . Andre dele af sikkerheds- udstyr som knæbeskyttere eller albue puder kan også bidrage til at sikre sikkerhed i tilfælde af et fald .

Trails


Efter en cykelsti eller spor lavet specielt til cykel ryttere er et sikrere alternativ til at tage til åben vej . Cykelstier kan ofte findes i lokale parker , og er indstillet bortset fra kørsel veje, sikre cyklister er ikke nær passerende biler .

færdselstavler


Hvis du beslutter dig for at ride på vej , huske på, at alle cyklister skal overholde vej-og trafikskilte . Ryttere skal stoppe ved en stopskilt , og følg ordentlig trafik signal etikette , bremse på gult , der foretager grøn og stop på rød .

Night Riding


Ridning på natten kan være sjovt , men mørket præsenterer sit eget sæt af sikkerhedshensyn. Sørg for at placere reflekterende plader på forsiden og bagsiden af din cykel , så andre ryttere og bilister kan se dig . Bær lyse tøj , og overveje iført en refleksvest til at hjælpe med din synlighed .

Buddy System

En af de bedste måder at sikre sikkerheden er altid at ride med en ven . Hvis du har et fald , kan en cykel -partner hjælpe hjælpe dig med eventuelle skader . Den ven kan også ringe efter hjælp , hvis akut er behov for bistand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.