fare for termidor for mennesker

Hvis tanken om en hær af termitter invaderer dit hjem gør dig krympe , synet af dem kravle over dine gulve vil sandsynligvis sende dig kører til telefonen for at kontakte en Exterminator . Når du finder et skadedyrsbekæmpelse specialist , er der en god chance for , at hun vil behandle dit hjem med Termidor . Termidor kan påføres med en sprøjte eller ved at hælde det i en grøft gravet omkring dit hjem 's fundament

Sådan Termidor Works


Termidor bruges til at kontrollere underjordiske termitter . Disse termitter lever i reder eller kolonier i jorden . Det er også godkendt til brug mod visse former for myrer , herunder tømrer myrer og sorte myrer .

Termidor kan kun benyttes af godkendte skadedyrsbekæmpelse fagfolk , der har bestået en eksamen .

insekter, der indtager Termidor vil dø , men det er ikke den eneste måde den kemiske fabrik til at slippe af med seks ben skadedyr-når de kommer i kontakt med de behandlede områder , de udfører kemikalie på deres organer og overføre det til alle andre insekter, de kommer i kontakt med . Når det sker, vil insekterne være helt væk i omkring tre måneder , efter TermidorHome. com .

Der er en anden måde at Termidor hjælper med at holde dit hjem skadegørerfri . Når den kemiske anvendes på dit hjem , det danner en barriere , der holder insekter væk i flere år .

Symptomer på Termidor Eksponering


Mens Termidor dræber termitter og andre skadedyr , kan det også være skadeligt for mennesker . Den vigtigste ingrediens er fipronil , et kemikalie , der kan have en række effekter på kroppen .

Der er en række måder at komme i kontakt med fipronil , afhængigt af hvordan Termidor blev anvendt . Du kan ånde det ind, kan du røre noget bare sprøjtes med fipronil og få det på din hud , kan du gnide dine øjne efter at være kommet i kontakt med det , eller du kan ved et uheld indtager det .

Hvordan den påvirker dig , afhænger af , hvordan du kom i kontakt med den, og hvor længe du var udsat for det .

Du kan opleve hudirritation , eller hvis du rent faktisk indtagelse fipronil , kan du opleve svedeture , kvalme , opkastning , hovedpine , mavesmerter , svimmelhed , svaghed eller kramper .

Hvis du kun kort udsættes for det , nogen symptomer vil højst sandsynligt gå væk uden behandling .

Men det firma, der fremstiller Termidor , BASF , advarer om, at sluge kemikalie kan være farligt , hvis den forbliver i kroppen i lang tid .

Andre mulige bivirkninger på kroppen


Hidtil har undersøgelser ikke fundet nogen sammenhæng mellem udsættelse for fipronil og risikoen for at udvikle kræft hos mennesker . Environmental Protection Agency ( EPA ) , dog anser fipronil en " mulig kræftfremkaldende for mennesker . "

Undersøgelser har vist, at skjoldbruskkirtlen tumorer gjorde udvikle sig i rotter , som blev fodret med fipronil over en længere periode , ifølge National Pesticide Information Center .

I andre undersøgelser , rotter fodret fipronil lidt et større antal beslaglæggelser end rotter , der ikke indtager den kemiske , og fipronil var også forbundet med nedsat funktion af skjoldbruskkirtlen hos rotter .

Hvad skal man gøre i tilfælde af eksponering


Hvis du kommer i kontakt med Termidor , er der en række førstehjælp du kan tage , ifølge BASF 's Safety Data Sheet .

Tag alt tøj , der kom i kontakt med kemikaliet.

Hvis det bliver på huden , vaskes grundigt med sæbe og vand . Hvis du begynder at opleve hudirritation , søg læge .

Hvis du indånder det , komme til et sted, hvor der er frisk luft og roligt .

Hvis der har været udsat for øjnene , skylles øjnene under rindende vand i mindst 15 minutter og samtidig holde dem åbne , og derefter opsøge en øjenlæge for at få opmærksomhed .

Accidentally synke Termidor kræver øjeblikkelig handling . Skyl ud munden , drik masser af vand og søge lægehjælp .

Beskyt dig selv mod overgreb

Mens kun licenseret skadedyrsbekæmpelse fagfolk , der er certificeret til at bruge Termidor kan anvende det , er der generelle sikkerhed forholdsregler du kan tage efter dit hjem er blevet behandlet .

Som med alle kemikalier , holde sig væk fra de behandlede områder , indtil du er anvist af Deres skadedyrsbekæmpelse specialist , at det er sikkert at røre behandlede overflader . Holde et vågent øje med børn og kæledyr , der kan være at spille i nærheden af behandlede områder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.