forskelle i peber spray

Peberspray er et reguleret produkt , der skal følge specifikke kriterier , der skal fremstilles og sælges . Dette er hvorfor der er enkelte forskelle i peberspray som et produkt . Nogle kan være stærkere end andre på grund af en mere avanceret raffinement proces , men alle peberspray er lavet af oleoresiner capsicum ( OC ) , orthochlorobenzalmalonitrile ( CS ) , alpha-Chloroacetaphenone ( KN ) eller en kombination af to eller flere af disse . Der er også fire typer af fremføringsmidler til peberspray .

Orthochlorobenzalmalonitrile ( CS ) og Alpha Chloroacetaphenone ( KN )


Produkter oprettet med disse to komponenter ofte kaldes tåregas . KS og KN er kemikalier, som irriterer de forskellige øjet membraner . Dette kan medføre tåreflåd og afbrænding. De fleste selvforsvar tilhængere ikke anbefale disse produkter , blot fordi de kan tage fem til 30 sekunder til at reagere , og ofte vil ikke arbejde på mennesker, der er under indflydelse af narkotika , i kast med en psykotisk episode eller på anden måde ikke kan føle smerte .

oleoresin Capsicum ( OC )


I modsætning til CS og CN, OC er ikke en irriterende . Det er en inflammatorisk middel. Denne komponent , som er lavet af den olieagtige harpiks af cayenne og andre peberfrugter , har en umiddelbar virkning , når sprøjtes ind i en voldsmand i øjnene . Produkter fremstillet med OC vil få øjnene straks lukke , hvilket resulterer i midlertidig blindhed . Det vil endda arbejde på dem, der er på stoffer , psykotiske eller ikke kan føle smerte . Peberspray lavet med OC er den foretrukne produkt af politiets afdelinger og selvforsvar instruktører .

Tvungen-Cone Spray


En tvungen kegle spray er den mest almindelige form for peberspray levering . Som navnet antyder , er den spray udgivet af tryk kraft i en konisk formation . Det skaber en fin tåge , der straks trænger ind i voldsmand 's membraner . En tvungen kegle spray også er fint nok til at blive inhaleret , hvilket midlertidigt tab af vejret og hoste . Med en 10-til -12-meters rækkevidde og bredde på ca 2 meter , behøver du ikke at være tæt på en hacker at bruge det effektivt . Vær opmærksom på , at på grund af leveringen systemets fin tåge , blowback er en potentiel fare .

Stream eller brudte Stream


Åen , eller knækkede strøm , er en kontinuerlig strøm af peber spray , der pakker den største punch ud af alle de tilgængelige leveringssystemer. Dette system er ligesom en spray flaske sæt på " stream ". Det har en lang række , der er effektiv for flere angribere . Chancen for blowback også i høj grad mindske grund af spray er tungere linje . Ulempen er , at peberspray løber ud meget hurtigere end andre systemer på grund af mængden af spray anvendes hver gang .

Foam

Det nyeste peberspray produkt er skum . Området er ikke så langt som de andre systemer, men det næsten eliminerer risikoen for blowback . En anden fordel ved skum er , at det hober sig op i stedet for at køre ud, hvilket gør det næsten umuligt at fjerne helt uden hjælp . Således bivirkninger kun blive mere udtalt som hackeren forsøger at tørre det væk skum .

Foggere

Foggere levere en endnu finere spray end tvangsmæssig-kegle produkter . Potentialet for blowback er på sit højeste med dette system , men det er den mest effektive på bjørne , fordi spray let at inhalere . Bjørne og andre rovdyr ikke har så meget eksponeret hud at blive irriteret af peberspray , så det er vigtigt , at leveringen af øjne og næse omgående og effektivt. Foggere er den bedste måde at sikre dette .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.