grundlæggende CPR uddannelse

Genoplivningsudstyr , også kendt som CPR , er en behandling udføres på ofrene , der lider af hjertestop . Hjertestop opstår, når hjertet holder op med at slå og resulterer i død , hvis venstre ubehandlet . CPR har lært at individer i alle aldre og kan udføres på nogen i hjertestop give dem en bedre chance for at overleve

Typer af CPR


Der findes flere typer af CPR , herunder praktisk kun CPR , standard eller grundlæggende CPR , og sundhedspleje udbyder CPR . Hands -only CPR indebærer en teknik , der koncentrerer sig om brystkompressioner alene og ikke omfatter redning vejrtrækning . Standard eller grundlæggende CPR er en almindelig type CPR og der undervises i det meste CPR og førstehjælp klasser . Grundlæggende CPR omfatter instruktion om at udføre brystkompressioner og redning vejrtrækning . Sundhedspleje udbyder CPR har lært at medicinske fagfolk og er mere i dybden end standard og hands-kun CPR .

finde et CPR- kursus


CPR kurser er tilgængelige via organisationer som AHA og Røde Kors . CPR klasser kan også findes i samfundet , og kan indgå i førstehjælp kurser . Klasser kan ske både on-line og personligt . Kontakt den lokale afdeling af Røde Kors , et lokalt hospital , brandvæsen eller EMS agentur til at finde et CPR- klasse i området .

Learning CPR Teknikker


Grundlæggende CPR uddannelse omfatter læring teknikker som brystkompressioner og redning vejrtrækning . En person vil blive givet materialer til at informere hende om, hvordan og hvornår man skal udføre CPR , herunder hvordan man kan afgøre , om en person er behov for den livreddende teknik . CPR mannequiner bruges til at hjælpe enkeltpersoner praksis udfører brystkompressioner og redning vejrtrækning . Online-kurser kan tilbyde videoer, der viser rigtige CPR teknikker .

Becoming CPR Certified


For at blive certificeret i CPR en person skal fuldføre et CPR- kursus . En afsluttende skriftlig eksamen gives ofte for at sikre den pågældende person er vidende om, hvornår og hvordan man udfører hjertemassage . Demonstration korrekte metoder til at udføre brystkompressioner og redning vejrtrækning skal ske foran en instruktør for at få CPR certificering . Et CPR -kort vil blive udstedt til dem , der bestå kurset , eksamen , og viser CPR korrekt .

Fastholdelse CPR Certificering

CPR certificering udløber efter en forudbestemt tid , som er typisk 2 år. For at opretholde certificeringen , skal en individuel gennemføre og bestå en CPR kursus forud for den aktuelle kortets udløbsdato . Forny et CPR- kort kan også ske enten online eller personligt . CPR teknikker og retningslinjer kan ændre sig sundhedspleje forskud . Forny et CPR- kort med til at sikre , at den enkelte bruger de anbefalede CPR teknikker på folk i nød .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.