hånd elværktøj sikkerhed

Elværktøj kommer i mange forskellige typer og størrelser . Med hver type af el-værktøj kommer mindst én sikkerhedsrisiko. Arbejdstagere og hjem gør- det -selv skal være opmærksomme på de sikkerhedsrisiko for hvert værktøj han bruger , samt hvordan man kan forebygge skader , når du bruger enhver elværktøj

uddannelse på arbejdspladsen eller Home Awareness


Arbejdstagerne skal trænes i at bruge enhver værktøjet vil han nødt til at bruge på jobbet . Udover OSHA 's ( Occupational Safety and Health ) uddannelse , der kræves for en arbejdstager på enhver type opgave , skal uddannelsen også gives for specifikke værktøjer og former for arbejde .

Gør- det-selv projekter i hjemmet kan også kræve el-værktøj , og folk tackle sådanne projekter bør altid læse instruktionen og gode råd om sikkerhed , der kommer med en el-værktøj inden du forsøger at bruge dette værktøj .

Brug det rigtige værktøj og værktøjet korrekt


En hyppig årsag af skader ved brug af håndkraft værktøjer er ved hjælp af et redskab ikke er beregnet for en bestemt funktion . For eksempel , klingen, hvis en sav eller sav er ikke beregnet til at blive brugt til at skære bestemte materialer , bør en arbejdstager at opnå den korrekte sav eller klinge i stedet for at risikere skader med en forkert værktøj eller tilbehør .

Den korrekte håndtering af en el-værktøj er også vigtigt for maksimal sikkerhed . OSHA advarer arbejdstagere til at afstå fra at gennemføre en elektrisk værktøj i ledningen , og ikke at afbryde et værktøj fra energikilde ved at trække i ledningen . Denne praksis vil skade eller løsne ledninger og kan gøre værktøjet usikkert.

Kontroller og Efterse


Hvad enten derhjemme eller på arbejde , en tæt kontrol af el-værktøj , før du bruger vil bidrage til at forebygge ulykker .

Kontroller, at ingen dele mangler , såsom ordentlig bevogtning for at forhindre at skære fingre eller hænder . Se også at se, at " power off " funktioner er intakte og arbejder i tilfælde af at du oplever et tilbageslag eller tabe værktøjet .

Undersøg det elektriske ledninger og plug-ins for revner , flosser eller huller mellem sikkerhed kabinettet og ledninger indeni . Sørg for, at savklinger , bor bits og slibebånd er sikkert fastgjort og i god stand . Inspicere aftageligt eller skrøbelige dele på hver værktøjet , før du bruger værktøjet .

elektrisk kortslutning


Elektriske redskaber kan bruges sammen med forskellige typer af elektriske sikkerhedsfunktioner. Trestrenget snore har en jordforbindelse ledning, der skal forbindes til at give sikkerhed . Værktøjer med dobbeltisoleret ledninger giver en anden linje i forsvar mod stød eller elektrisk stød. En kreds interrupter er også en ekstra sikkerhed for at bruge i forbindelse med andre sikkerhedsfunktioner.

fugtige eller våde overflader bør undgås , og at arbejdet skal flyttes til et tørt område eller arbejdstagere , bør vente på en tør dag udendørs .

Bær sikkerhedsbeklædning

Bær beskyttelsesbriller , el-sikker handsker og sko og andre sikkerhedsbeklædning relevante for værktøjet og det job, der udføres .

lære børnene sikker brug af Power Tools

Aldrig Lad børnene bruge elværktøj uden opsyn og ordentlig uddannelse . Overvej et redskab sikkerhedsklasse som dem sat på af Lowe 's , Home Depot , og samfundsgrupper .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.