hårtab hos kvinder, der tager Zantac

Selv Ricardo Azziz , MD , direktør for Center for androgen- lidelser på Cedars Sinai Medical Center i Los Angeles den WebMD. com giver en række forskellige årsager til hårtab hos kvinder , han erkender , at nogle medikamenter kan forårsage kvindelige hårtab som en bivirkning . Den amerikanske Hårtab Association specifikt lister lægemidler til sår , mave lidelser og fordøjelsesbesvær , såsom Zantac , kan forårsage hårtab hos både mænd og kvinder

Defineret


Mens BeatPsoriasis. com præciserer , at den daglige hårtab er en normal del af hårvækst cyklus , kan kvinder, der begynder at mærke tyndere i håret over hele hovedbunden at opleve kvindelige mønster skaldethed , der kan henføres til en række forskellige årsager , herunder lægemidler såsom Zantac . Hvis du tager Zantac og bekymret over en stigning i hårtab , er det vigtigt at konsultere din læge for en grundig undersøgelse og en korrekt diagnose .

Diagnose


Fordi der er mange mulige årsager til kvindelige hårtab , eksperter på WebMD . com understrege betydningen af en korrekt diagnose og vurdering før der tages behandling . Da kvinder sagtens kan opleve en periode med hårtab efter en traumatisk begivenhed , fra graviditet , fra forkert hårpleje eller endog fra en infektion et eller andet sted i kroppen , hvis du tager Zantac eller medicinering med hårtab som en side effektivt , bør du se din læge , før hvis din medicin er årsagen .

Side Effects


Den kliniske forsøg fundet fælles bivirkninger af lægemidlet Zantac omfatter diarré , hovedpine eller forstoppelse , ifølge eMedTV , men ikke nødvendigvis hårtab . Dog er hårtab opført som en af de sjældne , men mulige bivirkninger af medicinen , og fordi det er så sjældent , kan undersøgelserne ikke kontrollere , om Zantac er den sande årsag til hårtab . Du bør drøfte din oplevelse med din læge for korrekt diagnose .

Misforståelser


Mens en række af receptpligtig medicin kan give bivirkninger og især den sidegevinst, hårtab , kan din læge ordinere Zantac uden at være klar over, at hårtab er en sjælden , men mulig bivirkning , advarer den amerikanske Hårtab Association . De forsigtighed forbrugerne til ikke at stole på deres læger til at informere dem om muligt hårtab bivirkninger , men at høre på apoteket og læse medicin producentens komplette advarsler , før du starter en ny medicin .

Ekspert Insight

Hudlæge Michael Reed , MD om WebMD. com præciserer , at kvindelige hårtab kan være midlertidig eller permanent . Hvis betingelsen er forårsaget af en fysisk tilstand eller ekstern kilde såsom Zantac , der kan løses , kan betingelsen være midlertidig. Reed foreslår at se en læge , hvis speciale er kvindelige mønster skaldethed , hvis du oplever overdreven hovedbund udtynding . En specialist kan tage blodprøver eller endda en biopsi af hovedbunden for at sikre en korrekt diagnose og behandling .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.