hjem sikkerhedsinspektion tjekliste

Det er vigtigt at gøre en rutinemæssig sikkerhed i hjemmet inspektion for at sikre dit hjem er så sikker som muligt for dig og din familie . Et hjem sikkerhedsinspektion kan hurtigt og nemt gøres ved hjælp af en tjekliste og skal udføres ikke kun før du flytter ind i et nyt hjem , men også mens du bor der for at sikre , at der ikke er nogen reparationer , der er blevet nødvendig.

Elektriske system


Dit hjem elektriske system skal kontrolleres af en professionel elektriker før du køber huset . Det bør også være rutinemæssigt undersøges for at sikre , at ledningerne er ajour og at alt fungerer korrekt . Et dårligt fungerende stikkontakt eller en gammel ledning kan forårsage elektrisk stød eller udgøre en brandfare . Sluk el og erstatte enhver komponent, som ikke virker korrekt eller forældet til at holde dig og din familie.

Foundation


Grundlaget for dit hjem , bør kontrolleres af en bygning inspektør . Et fundament , der er revnet eller beskadiget af vand eller andre faktorer kan forårsage alvorlig strukturel skade på dit hjem . Dette kunne være en alvorlig sikkerhedsrisiko for din familie . Reparer eventuelle skader på fundamentet så hurtigt som muligt , ved hjælp af en certificeret entreprenør , der kan sikre dit hjem 's fundament opfylder aktuelle bygningsreglementer og krav .

VVS


Dit hjem er VVS -system har potentiale til at blive en sikkerhedsrisiko . Før du køber et nyt hjem , sørg for, at VVS -systemet omhyggeligt er undersøgt for lækager , rust eller beskadiget rør eller andre fejl . Problemer med din VVS -system kan føre til andre spørgsmål , såsom strukturelle eller stiftelse skader, som kunne være dyrere at reparere . Sluk for vandet til et område oplever VVS problemer og hurtigt reparere eventuelle lækager eller knækkede rør .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.