hvad der sker når pap bliver genbrugt ?

I de fleste steder i USA , kan folk bundle pap eller sætte det i spande og fastsat for curbside genanvendelse . Denne enkle handling kan have en enorm positiv indvirkning på miljøet . Det sparer penge , træer , plads på lossepladser og energi , samtidig med at skadelige drivhusgasser fra fremme den globale opvarmning

Hvordan Pap er Made


Ligesom papir , er pap lavet af cellulosefibre fra træer . Mange gange , folk dyrker træerne i plantagerne specifikt til at skabe papir og pap .
Producenter skære træerne i træflis , som de kemisk behandler at frigive cellulose fibre til at skabe papirmasse til at gøre papir . De skærmen papirmasse , tromle det med ruller og tør den i to dele, der udgør bølgepap . De glatte stykke på ydersiden kaldes liner bord , mens den rillede inderste lag er medium .

På Mill


Når genbrugspap først når frem til møllen , arbejdere adskille den fra alle andre materialer som plast og aluminium . Papirvarer kan yderligere adskilles afhængigt de nødvendige skridt til at behandle det. De tryk derefter på pappet i baller for transport til forarbejdning . I nogle tilfælde , ligesom papir vil pap nødt til at gå igennem en afsværtning proces .
Når afsværtet , fabrikanten papirmasser den bølgepap og blander det med pulp fra træflis . Denne proces blander gamle fibre af genbrugspap med den nye fibre af frugtkødet fra træflis , styrkelse af materialet .

genbrugspap Produkter


genbrugspap går til fabrikker , hvor de gør det i forskellige produkter , herunder pap , brunt papir poser og nye pap til emballage æsker .

Hvorfor Genbrug Pap


Ifølge Planet Ark , når pap bryder sammen i en losseplads , det skaber metan , en skadelig drivhusgas med en global opvarmning kapacitet 21 gange kraftigere end kuldioxid .
Pap er især miljømæssigt effektive, når genvundne siden fiber i pap allerede er blevet behandlet. Gør pap produkter fra genbrugsmaterialer kræver op til 99 procent mindre vand og op til 50 procent mindre energi .

hvordan du kan genbruge Pap

Karton produkter kan genbruges med papirprodukter , fordi elementerne er adskilt ved møllen . Selvom begge lavet af papirmasse , papir og pap er nødt til at gennemgå forskellige processer for at blive genvundne produkter . Husstand pap elementer , der kan genanvendes omfatter lykønskningskort, korn-kasser , æg kartoner , pizza æsker , emballage æsker og Manila mapper .
Hold materialer så rene som muligt . Fjern eventuelle plastikfolie . Fjern voks-belagt pap , der ikke er genanvendeligt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.