hvad er en medicinsk brug for kaliumpermanganat ?

Kaliumpermanganat kan bruges som en mild aktuelt antiseptisk for at forebygge infektion i rifter, skrammer og sår . Det fås i granulater og tabletter , der skal blandes ind i sterilt vand og anvendes på huden . Produktet kan være farligt , og folk bruger det må være meget forsigtige

Du skal bruge: .
Goggles
Saw .
Sæbe.
Vaskemaskine.
Køretøj .
Deponeringsanlæg .

Forberedelse


Kaliumpermanganat tabletter og granulat , der anvendes til antiseptisk er fortyndet til at skabe en løsning på 0,01 procent . Denne udvanding er vigtigt , fordi kaliumpermanganat er ætsende og kan forårsage forbrændinger .

Advarsel


Indånding eller synkning kaliumpermanganat kan være meget farligt . Det må kun bruges på huden og bør aldrig anvendes i nærheden af øjne , næse eller mund .

medicinsk brug


Kaliumpermanganat opløsning bruges undertiden i dermatologi som en kortvarig behandling af væskende hud tilstande såsom eksem og cellulitis .

Effektivitet


En gennemgang af undersøgelser offentliggøres i August 5, 2003 spørgsmålet om " Nursing Times " diskuterer mangel på beviser for produktets effektivitet , der konstaterer, at det ofte anvendes i kombination med andre produkter , der kan selv være ansvarlig for behandling af sår .

Side Effects

Hvis der anvendes til mere end et par dage, kan kaliumpermanganat irritere huden , ifølge en anden undersøgelse citeret i 2003 " Nursing Times " artiklen . Derudover kan løsningen pletten stof og møbler .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.