hvad er fordelene for sikkerhedstræning, på arbejdspladsen ?

Medarbejder skader og andre ulykker på arbejdspladsen kan have potentielt negative virkninger på en virksomhed . Det kan føre til retssager fra ansatte , det udbetalende af arbejdstagerens erstatning forsikring , samt potentielle bøder fra Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) for ikke at opfylde føderale sikkerhedskrav . Aktiveringen af brugen af sikkerhedsseler uddannelse på arbejdspladsen kan bidrage til at undgå arbejdstager skader , tab af tid , ulykker og højere forsikringspræmier .

arbejdstagernes sundhed og sikkerhed


Gennemførelse ansattes sikkerhed uddannelse kan bidrage til at reducere arbejdstagernes personskader og ulykker ved at gøre medarbejderne mere bevidste om potentielle sikkerhedsrisici i forbindelse med deres job . Disse programmer bidrager til at imponere arbejdsrelaterede sikkerhedsspørgsmål på arbejdstagere samt at hjælpe medarbejderne lære at håndtere nødsituationer . At have en sikkerhed uddannelsesprogram på plads hjælper også medarbejderne til at lære den personlige sikkerhed teknikker , der kan udnyttes uden for arbejdsmiljøet , såsom hvordan man skal reagere på en tornado eller jordskælv .

OSHA forordninger


Oprettelse af en arbejdstagernes sundhed og sikkerhed uddannelsesprogram er et af de krav, OSHA udstikker for virksomhederne at opfylde føderale bestemmelser. OSHA er ansvarlig for sundhed og sikkerhed for de ansatte på arbejdspladsen , så de placerer ansvaret for medarbejdernes trivsel i hænderne på den arbejdsgiver, der kræver , at virksomhederne har en arbejdstager, sikkerhed uddannelsesprogram på plads , samt en sikkerheds afdeling eller et udvalg til overvåge programmer . OSHA gennemfører regelmæssige sikkerhed revisioner for at sikre, at virksomhederne overholder deres regler . Manglende overholdelse kan resultere i bøder eller tab af din erhvervslicens .

Forsikring


Worker sikkerhedsuddannelse programmer kan have en positiv indvirkning på erhvervsforsikring , at et selskab er forpligtet til at bære . Disse programmer kan bidrage til at mindske forekomsten af tid tabt ulykker og arbejdstagere erstatning forsikringskrav , der fører til en reduktion i mængden af præmier , at en virksomhed skal betale hvert år for nødvendige forsikringsdækning . Arbejdsgiverne bliver nødt til at tjekke med deres forsikringsselskab repræsentant for detaljer om de økonomiske fordele ved en sikkerheds træningsprogram .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.