hvad er sikkerhedsvest krav til brandmænd ?

Mange brandfolk vælger at bære Sikkerhedsveste på toppen af deres brandsikre uniformer at gøre sig mere synlig , især når man arbejder om natten eller i røgfyldte områder . Selv om disse veste ikke er nødvendige , kan de hjælpe med at holde brandmænd sikkert , mens du arbejder i dårlig sigtbarhed situationer . På grund af den farlige karakter af brandmænd arbejdsmiljø , er der flere krav Sikkerhedsveste skal opfylde for at sikre, at de hjælpe snarere end hindrer den brandmand , som han arbejder .

Fit


Sikkerhedsveste til brandmænd skal være større end for en normal person . Vesten skal passe komfortabelt over Brandudrustningerne jakke og må ikke forhindre bevægelse på nogen måde . Vesten bør heller ikke have nogen løse eller aftagelige dele , som let kunne falde , bliver fanget , eller på anden måde lamme den brandmand . Det bør heller ikke være klodsede og skal være let at opbevare sammen med brandmand uniform .

Look


En brandmand er sikkerhedsvest skal være let synlige i lav synlighed omstændigheder . Vesten skal være lavet af farvestrålende , reflekterende materiale . Mange brandfolk vælger sikkerhed veste , der er lyse i farven , som regel lavet af neon-farvet stof med reflekterende striber . Den brandmand skal sørge for , at der er reflekterende tape eller andet reflekterende overflade på hendes sikkerhedsvest . Mens refleksbånd ikke ville hjælpe meget i en brand , kan den hjælpe brandmænd , der arbejder om natten eller i røgfyldte situationer være lettere mærkbar .

Materiale


Brandmænd skal vælge deres sikkerhed veste omhyggeligt . Mange sikkerhed veste er lavet af plastik eller polyester fibre , som kan smelte eller bryde i brand nemt . En brandmand 's sikkerhedsvest skal være fremstillet af brandhæmmende eller ildfaste materialer til at sikre bærerens sikkerhed . En brandmand med en polyester eller plastic fiber vest kan kun bruge det i situationer, som ikke indebærer åben ild eller store mængder af varme , eller vest vil smelte . Vælg en vest , der er fremstillet til anvendelse af brandfolk til at sørge for , at det opfylder sikkerhedskravene .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.