hvordan du skal aflevere af kompakte floresent pærer

Kompakt ( Kompaktlysstofrør ) er en energieffektiv belysning alternativ til glødepærer . Kompakt er rost for deres lange levetid og energibesparende evne . Dog Kompakt indeholder små mængder af kviksølv , som kan gøre bortskaffelse farligt hvis det ikke gøres ordentligt . Kviksølv er giftigt og kan skade dyrelivet samt forurener floder og vandløb . EPA anbefaler, at bringe din brugte sparepærer til en genbrugsstation rustet til at korrekt håndtere produkter med kviksølv

Du skal bruge: .
Forsegles plastikpose .


1 .
Find en CFL genbrugsstation i nærheden af dig . Besøg Lampe Genbrug 's hjemmeside ( se Resources ) for at finde et center i nærheden af eller i din postnummer . Du kan også ringe 1-800-CLEAN-UP at finde et center .

2 .
Kontakt centret telefonisk for at høre om deres drop-off politik . Nogle centre kan anmode om specifikke emballering, oplagring for drop-offs , mens andre kan være mere lempelig . Find ud af centrets åbningstid at bestemme, hvornår de accepterer drop-offs .
3 .
Bring CFL til centrum for bortskaffelse . I stedet for at lave en tur for en enkelt CFL , overveje at indsamle Kompakt fra dine naboer , så du kan lave en enkelt tur til at disponere over flere pærer .
4 .

Pak CFL i en forseglbar plast taske og bortskaffe det i din husstand papirkurven , hvis du ikke kan finde en genbrugsstation . Denne indstilling anbefales ikke , men kan være nødvendig , i henhold til General Electric . Før du vælger denne metode , skal du kontakte de lokale myndigheder at afgøre, om denne metode til bortskaffelse overtræder lokal eller statslige love . Hvis det er tilfældet, bør affaldet myndighed kunne give dig et alternativ , sikker bortskaffelsesmetode .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.