hvordan kan folk få dybe væv svamp ?

Svampeinfektioner kan være svært at komme over , men de fleste af dem kan behandles . De mere almindelige spørgsmål er korrekt diagnosticering af infektionen . Ikke alene har du brug for at finde ud af at det er en svamp , du har til at opdage sin art og kilde med henblik på korrekt slippe af med det

Spredning af Fungus


Deep tissue svamp begynder normalt ved at komme i kontakt med svampe . Et af de mest almindelige steder at komme på tværs af svampen er jord . Alle forskellige sorter kan vokse i jord og sporerne er ofte luftbårne , der giver mulighed for offeret at inhalere svampen . Lungeinfektioner falder i samme kategori som dybe væv infektioner , da de let kan spredes fra lungerne til interne væv .

Åbn kontaktperson


Åbne kontakt med sporer kan forårsage dybe væv infektioner . Hvis du håndterer jord med nogen form for nedskæring på din hånd , mens infektionen kan begynde overfladisk , kan det sprede ned under overfladen af huden . Både lunge infektioner og denne infektion kan blive en infektion i blodet , breder sig i hele væv i kroppen .

modtagelighed


Modtagelighed for sådanne infektioner øges , når du har et svækket immunforsvar . Om dette er fra at være syg med en almindelig sygdom eller en mere langvarig sygdom , såsom aids /hiv , er din krop ikke så udstyret til at holde svampen i skak . Også på grund af den præsentation af nogle svampeinfektioner , kan du blive fejldiagnosticeret , tager længere tid at komme over sygdommen .

dvaletilstand


Den lidt hvilende karakter af svampeinfektioner kan også være, hvad fører til dyb-væv situationer . Som de kan tage måneder eller år at blive aktive , har du måske en svamp meget længere , end du kender . Det kan langsomt vokse og ikke forårsage nogen symptomer , indtil den når et givent tidspunkt i sin vækst . På dette tidspunkt , kan det berørte areal i hele væv . Disse typer kan startes fra en ubehandlet overflade infektion , såsom ringorm .

fælles Typer

Nogle fælles dybtliggende væv infektioner omfatter Aspergilosis , Biastomycosis , Coccidiomycosis og histoplasmose . Evne til sporer for at komme ind i menneskelige system gennem slimhinderne er det, der gør os mest sårbare . Vi kan ikke holde dem membraner fra at blive gennemtrængelig , mens du kan typisk beskytte åbne stykker eller sår . Dette er grunden til disse særlige stammer er mere fremtrædende end andre .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.