hvordan man kan stoppe med at ryge med cantix

En af grundene til det er så svært at holde op med at ryge , skyldes det ekstreme vanedannende af kemikaliet nikotin , der findes i tobak . Når folk holder op med at ryge, deres krop går i tilbagetrækning , får dem til at tørster nikotin fra deres cigaretter . Mange produkter og medicin til rådighed til at hjælpe med den fysiske symptomer på nikotin tilbagetrækning. Et medicin, der lindrer disse symptomer uden at levere nogen nikotin er det stof, Chantix
1 .
Tal med din læge , før du planlægger at holde op med at ryge . Chantix er kun tilgængelig på recept , og fungerer bedst , hvis du begynder at tage det , før du forsøger at holde op med at ryge.
2 .
En uge før din planlagte "Afslut dato , " begynder at tage en af de hvid Chantix piller dagligt . Tag Chantix efter at have spist , og med et glas vand . Gør dette for de første tre dage.

3 .
Når du har taget Chantix i tre dage , begynder at tage to hvide piller om dagen . Tag en hvid pille om morgenen og en om aftenen , igen kun efter at have spist og med et glas vand . Gør dette i fire dage.
4 .
Når du har været på Chantix i en uge ( tre dage en pille om dagen og fire dage med to piller om dagen ) , skifte til at tage to blå piller hver dag ( en om morgenen og en om aftenen ) . Dette bør også stemmer overens med dine "Afslut dato , " så kan du prøve at stoppe med at ryge nu . Følg denne rutine for 11 uger, hvilket vil gennemføre et kursus på din medicin .

gode råd og advarsler • Hvis du smutte op og røg under den blå piller , behøver du ikke at starte forfra . Bare fortsætte med at tage Champix og forsøge at undgå at ryge .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.