hvordan man kan tilmelde madkuponer

USA mad stempel -programmet er nu kendt som supplerende ernæring Assistance Program eller SNAP . Det er en føderal regering program , der køres af statslige eller lokale organisationer for at hjælpe folk , der har finansielle behov for at købe mad . Modtagere får en konto og et plastickort , der ligner et kredit -eller betalingskort , der kaldes en EBT -kort . Penge er lagt i betragtning af programmet hver måned , og den enkelte bruger sin EBT kort til køb dagligvarer . Der er et par skridt , der er involveret i anvendelsen af programmet .
1 .
Kontroller din husstand ressourcer , såsom kontanter , bankkonti og anden ejendom . Den samlede værdi af de ressourcer, der kan ikke overstige $ 2. 000 eller $ 3. 000 hvis husstanden omfatter en individuel over 60 år eller en person , der er handicappet . Hvis du ejer dit hus og /eller jorden er det på , er dette ikke tæller som en ressource . Køretøjer kan eller ikke kan regne , alt efter dens funktion for familien .
to .
Bestem din husstandsindkomst , da der er grænser for den samlede husstandsindkomst med henblik på at kvalificere sig til programmet . Hertil kommer , opmærksom på, at alle kan ansøge om programmet , men skal fremlægge dokumentation for behovet , og alle individer i en husstand skal have , eller ansøge om en social sikring kort , være en amerikansk statsborger eller national eller holde status som en kvalificeret udlænding .


3 .
Brug online pre-screening berettigelse værktøj ( se Resources ) for at afgøre om du er berettiget til programmet . Du vil bruge de oplysninger, du indsamlede i trin 1 og 2 .
4 .
Hvis du finder ud af , at du er berettiget , planlægge et interview på dit lokale SNAP kontor ( se Ressourcer til en placering søg ) . Du skal interview at blive godkendt til programmet . Medbringe dit personlige id-kort som et kørekort , angives id eller fremmede kort , dokumentation for indtægter såsom løn artikler eller Social Security betalingsoplysninger , dokumentation for hvor meget (hvis nogen ) du bruger på børnepasning , bevis for leje eller pant , regninger og medicinske regninger for nogen i husstanden , der modtager invalidepension eller sociale ydelser.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.